Super (1) Bardzo miła obsługa, fajowe pokoje. Byłem z rodzinką w takim jakby... Mariusz Ciekawe i warte odwiedzenia (1) Gościcniec Wsi Spokojna to miejsce warte odwiedzenia. Szczególnie wiosnąaż do... Tadeusz pozytywna ocena (1) jestem bardzo zadowolona z noclegu w sopockim akademiku. jest on świetnie... Oleńka
Najlepsza na świecie lina!!! (1) Suuper Jest to najlepsze biuro podróży jakim kolwiek podróżowałem.Scania... Michał Super apartamenty (1) Byłem w Sopocie wraz z moją narzeczoną przez 4 dni i mieliśmy super pobyt.... Marek bardzo dobry przewodnik jak również organizator i pilot wycieczek (1) Jako pilot wycieczek po Polsce zadba o każdy szczegół, aby wszyscy uczestnicy... Barbara Jędrys Dariusz Z. - opinia (1) Obiekt godny polecenia Pozdrawiam obsługę :) Dariusz Z. Bardzo zadowoleni (1) Całe dwa tygodnie bylismy nad morzem od Kolobrzegu do Sopotu. Swieta... Mark fajne nuehsce (1) dyskretne i zaciszne miejsce, graniczące z parkiem, miło budzić się i słyszeć... mer tanio w porównaniu z innymi (1) zaplecze konferencyjne jest cenowo bardzo konkurencyje do hoteli! Sale w... Ewelina Godne polecenia (1) Wyjechałem z tym biurem na Last Minute do Egiptu. Było naprawdę fajnie.... Wojciech Informacja o Panu Andrzeju (1) Profesjonalista w każdym calu. Zna historię Gdańska i Pomorza niemalże jak... Marianna Boniecka SKANDAL (1) W dniu 24.03.2009 jechalem POLMAREM z Koln do Chojnic przy wsiadaaniu do... ernie26 Profesjonaliści (1) Super obsługa i bardzo pomocni ludzie tam pracują Sebastian Super Wakacje , Super Obsługa (1) Polecam to biuro!!! Fuerte POLECAM (1) Maiłem przyjemność odwiedzić dwa apartamenty na Krzemienieckiej i Jelitkowski... Paweł Jesteśmy pod wrażeniem (1) Podczas naszego pobytu w Hotelu Faltom potwierdziły się tylko znakomite... Dorota Zakrzewska Andrzej - opinia (1) Sympatyczne miejsce, przemiła obsługa, doskonała kuchnia. Polecam! Andrzej Polecamy (1) Z hotelu Górskiego zamawialiśmy catering na imprezę firmową . Od menagera... Muskat & Wicher Nieruchomości polecam (1) Miła atmosfera, profesjonalna obsługa na najwyzszym poziomie i raj dla... smakoszka