Tuwim dla dzieci

Temat dostępny też na forum: Tuwim dla dzieci
Opinie do spektaklu: Tuwim dla dzieci.
Tuwim dla dzieci

Spektakl TUWIM DLA DZIECI jest przedstawieniem, w którym obok muzyki najważniejsze jest słowo. Naszą realizacją pragniemy oddać hołd wielkiemu poecie, który kształtował język, wyobraźnię i wrażliwość społeczną wielu pokoleń Polaków, ucząc ich zarazem poczucia humoru i ukazując optymizm codziennego życia. Bogata i różnorodna twórczość Juliana Tuwima stanowi atrakcyjną ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nasze wnuki Paweł i Alexander z rodzicami od wielu dni szykowali się na tę premierę.I dziś na 12.00 w wyjściowych strojach poszli.Czekamy na wrażenia ???
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

I są bardzo zadowoleni.Gratulacje dla Twórców !!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Byłam dziś na premierze i jestem bardzo mile zaskoczona.
Polecam dla wszystkich rodziców z dziećmi. Świetna rozrywka, dużo śmiechu i interaktywnych zabaw. Chętnie poszłabym raz jeszcze:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam,choć bilety są naprawdę drogie

Bardzo podobało nam się na premierze,lecz poszłyśmy z córeczką same bez taty bo bilety dla całej rodziny to naprawdę spory wydatek a szkoda bo zabawa naprawdę świetna!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę o radę...

Proszę o opinię osoby, które obejrzały przedstawienie. Czy jest ono zrealizowane tak, żeby było interesujące dla chłopca w wieku 3 lat i 9 m-cy? Z góry dziękuję za odpowiedź.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, mój junior zachwycony :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja 3 i 9 m-cy -latka też była zachwycona. Pyta teraz kiedy znowu pójdziemy. Aktywnie uczestniczyła w spektaklu, znała wszystkie teksty, czyli zgodnie z zasadą inż. Mamonia: lubimy to co już znamy ;>
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fantastyczny spektakl!!

Byłam wczoraj na premierze z 3,5-letnim siostrzeńcem i jesteśmy oboje zachwyceni spektaklem. Wspaniali aktorzy, oddani, wiarygodni, zabawni, uśmiechnięci i przesympatyczni. Wciągali dzieci do wspólnych zabaw i śpiewów. Kolorowa i pomysłowa dekoracja, pięknie przygotowane wiersze dla najmłodszych. Kapitalny spektakl, polecam wszystkim Milusińskim, zabierzcie dzieciaki koniecznie!
W odpowiedzi na zapytanie - jeżeli chodzi o wiek, to tak jak napisałam, dla 3,5-letniego dziecka to jak najbardziej odpowiednie wydarzenie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

inspirujące

udane przedstawienie, moi dwaj synkowie bawili się doskonale, starszy nawet zapisał się do kółka szkolnego "Tuwim dzieciom" i nauczył się na pamięć wiersza pt. Lokomotywa.

Proszę o rade

Czy dziecko prawie 2 latka zainteresuje spektakl? Dodam że chodzimy od roku do teatru miniatura.

Inne tematy z forum

Stosunki na szczycie (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie . "Stosunki na szczycie" Edwarda Taylora zaczynają...

Puste miejsca (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Puste miejsca . PUSTE MIEJSCA Autor:Clàudia Cedó Reż.:Lena Frankiewicz...

Nieczułość (21 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Nieczułość . "NIECZUŁOŚĆ" na podstawie powieści Martyny Bundy W Dziewczej...