Polecam! (1) Pani Monika jest bardzo punktualna, komunikatywna, słuchająca klienta.... Arleta POLECAM :-) (1) Jak to zazwyczaj bywa pierwsza wizyta u " nowego" fryzjera budzi obawy i... Ania :) (1) Miła i fachowa obsługa.Kolorek i cała fryzura zgodna z moim oczekiwaniem.... Ania
Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Monikę. Moje włosy wyglądają... Agnieszka Polecam! (1) Pani Monika w kilka godzin odmieniła wizerunek mój i mamy, jesteśmy... mambalynka Super (1) Tak sympatycznej fryzjerki to jeszcze nie mialam. Fajna fryzura , kolorek... Bozena :) (1) Szczerze polecam Panią Monikę!!!!! W 100% jestem zadowolona z obsługi i... Ania Pełne zadowolenie;) (1) Witam wszystkich, jak widać po ocenie jestem bardzo zadowolona z usług Pani... Kinga Sz. Świetne cięcie!!! (1) Zazwyczaj fryzjerzy muszą poznać moje włosy zanim zetną mnie powiedzmy tak... Ania Polecam (1) Mam super fryzurke i już jestem umówiona na kolejne spotkanie. POLECAM!!! Beata Fryzura ślubna (1) Bardzo miła obsługa, super wszystko wyszło ,tj, fryzura próbna -rewelacja. Na... Olga Prima aprilisowa wizyta (1) 1 kwietnia 2009 uznaje za dzien wybawienia od kompleksow na punkcie wlosow... Joanna Bardzo zadowolony klient :) (1) Pani Monika ( przemiła osoba) rozjaśniała moje włosy pasemkami. Kolor wyszedł... Agnieszka F. :) (1) Polecam Anka Teraz mam bardzo ładne włoski (1) Polecam wszystkim paniom. Miła i profesjonalna obsługa :) Po wielu nieudanych... Ania :) (1) Bardzo miła,sympatyczna osoba,podejście do klienta profesjonalne potrafi... Agnieszka Super! (1) Fachowo ..jestem bardzo zadowolona Polecam ! Beata Karolina Grabówek - opinia (1) Polecam panią Monikę. Pierwszy raz ko0rzyustałam z jej usług, i nie żaluję.... Karolina Grabówek Polecam! (1) Mogę polecić usługi pani Moniki, sympatyczny kontakt, profesjonalizm i... Monika Polecam (1) Skorzystałam z usług Pani Moniki po raz pierwszy i z czystym sumieniem... Gosia