Ewa Swat - ocena (2) Druga wizyta u pani Moniki i będą kolejne. Nareszcie znalazłam super... Ewa Swat Joanna - ocena (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa, świetny kontakt z klientką (starsza pani... Joanna Izabela - opinia (1) Super uczesanie wytrzymało całe weselę bez poprawek . Pani pięknie dobiera... Izabela
Nata - opinia (1) Witam pierwszy raz miałam kontakt z Pania Moniaka,i jestem bardzo... Nata Karolina - opinia (1) Od dziś tylko do Pani Moniki, miała uratować sytuację a wyszła kreatywna,... Karolina Sylwia - opinia (1) Pani Monika od roku jest moją fryzjerką i korzystam z jej usług co 2/3... Sylwia Zawsze 100% zadowolenia (1) Z usług pani Moniki korzystamy całą rodziną od kilku lat. Nigdy się nie... Klaudia 100 % profesjonalizm (1) Panią Monikę poznałam dobrych kilka lat temu , kiedy byłam na etapie... Renata Mogło być lepiej (1) Pani Monika czesała dzieciom i mnie fryzury przed komunia. Nie do końca... Dorota Fryzura na ślub (1) Polecam Monike w 10000% . Super zaopiekała sie moimi włosami , i uczesała... Basia Super,gorąco polecam! (1) Najlepszy fryzjer,super jakość usług,nie mam zastrzeżeń.Polecam każdemu! :) Warface Gorąco polecam! (1) Do pani Moniki trafiłam, kiedy mój fryzjer przeniósł swój salon i dojazd do... Aleksandra Dobre uczesanie, krótka trwałość (1) Pani Monika czesała mnie do ślubu. Fryzura była bardzo ładna i zgodna z tym... Dorota Gorąco polecam! (1) Pani Monika to fachowiec w każdym calu. Studniówkowa fryzura mojej córki-... Iza Polecam goraco! (3) Pelen profesjonalizm'.mialam dzis robione wloski i jestem bardzo... Adrianna 34Gdynia Fach w ręku, a na twarzy uśmiech (1) Korzystam z usług fryzjerskich p. Moniki od 3 lat, z małymi przerwami na... Stała klientka Polecam!! (1) Organizacja pracy, kreatywność, podejście do klienta - oceniam na 6! Fryzury... Kasia polecamy! (1) super sympatycznie, super profesjonalnie, a włosy - cudo :) polecam wszystkim! Małgorzata i Anna Wielki pozytyw! (2) Naprawdę polecam Panią Monikę ,nawet najbardziej wybrednym paniom! Pani... Anita Jestem bardzo zadowolona (1) Pani Monika, jest bardzo sympatyczną komunikatywną osobą. Dobrze ostrzygła... AGNIESZKA