Salon Fryzjerski Twój Image

Fryzjerzy

Gdynia, Bosmańska 123/2

Perfekcyjne strzyżenie (1) Fachowe strzyżenie, dzięki któremu nie potrzebuję do samodzielnej stylizacji... MaG Zadowolona stała klientka (1) Każdorazowo, a korzystam z usług zakładu od 7 lat, strzyżenie to wręcz... Beata makarena - opinia (1) Obsługa sympatyczna bardzo ciepła wesoła... z ogromną wyobraźnią :) Jakoś... makarena
NIE NIE (1) Byłam tam raz i wiecej nie pójdę!!!!!!!!! koloryzacja masakra wogle nie taki... A koloryzacja (1) Doskonała koloryzacja!! Wyszłam zachwycona!. Rewelacyjna obsługa bardzo... Kasia 100% satysfakcji (1) Jestem częstym gościem korzystającym z usług tego salonu. Pełen... Lena ocena na 6 (1) Z usług tego salonu korzystam już 5 lat. Zawsze jestem zadowolona i... Danusia super! (1) jestem stałą klientką od pewnego czasu. szukalam długo dobrego i taniego... aga Patrycja - opinia (1) Razem z moją mamą chodzimy od bardzo dawna do Pani Bożeny :) Obie jesteśmy... Patrycja POLECAM (1) Z usług tego salonu korzystalam kilkakrotnie. Za kazdym razem wychodze z... Klientka ::) Uczciwie ! (1) Miła i fachowa obsługa Klientka lamb - opinia (1) Z racji mojego zawodu korzystałam z usług wielu salonów fryzjerskich. Jednak... lamb