Twój podolog

Podolodzy Wizyty domowe

Gdynia, Wielkopolska 403

Hania - opinia (1) Super! Jestem bardzo zadowolona. Z całego serca polecam. Korzystałam z usługi... Hania Wspaniała pomoc (1) Trafiłam do Pani Magdy z onycholizą, która doprowadziła mnie do łez. Przed... Ewelina profesjonalnie (1) Po długim i nieudanym leczeniu u chirurga trafiłam do p.Magdy i po ponad roku... Kasiam
Pierwsza wizyta (1) Pomimo pewnych obaw, zdecydowałam się na pójście do podologa. Wizyta okazała... Agata Podolog-P.Małgorzata Buratowska (1) Pasja, profesjonalizm i świetny kontakt z pacjentem.Już po pierwszej wizycie... Basia Delkiatnie i skutecznie (1) Korzystam z usług p. Magdy od dłuższego czasu i zawsze jest tak, jak w tytule... Barbara BINGO (1) co tu dużo "mówić" pełen profesjonalizm pod względem wiedzy,kultury i miłej... HANIA Pani Magdalena (1) Fachowość, staranność, czystość i delikatność to atuty Pani Magdaleny... Ola Fachowo,czysto i skutecznie (1) Kilka lat męczyłem się z odciskami pod stopami.Moczyłem nogi aby potem... Bardzo zadowolony Fachowa pomoc (1) Serdecznie polecam p.Magdalenę, prócz tego, że jest przemiłą i... Dominika ilona - opinia (1) bardzo dobry fachowiec, duża kultura w zakresie wiedzy i higieny,... ilona świetny fachowiec, dobrze wyposażony gabinet (1) Pani podolog bardzo fachowa, doświadczona, z troską zajmuje się każdym... Iwona