Psie nianie na medal! (1) Szukając hotelu dla mojego bardzo towarzyskiego labradora obawiałam się jaka... Katarzyna Oliwia - opinia (1) Zostawiłam pieskę na jeden dzień z Nianią. Kali wróciła w stanie... Oliwia Byliśmy kiedyś w pacie (1) i skorzystaliśmy, dzięki zamieszczonemu w internecie ogłoszeniu, z usług... Wojtek & S.
Bożena i Tomek - opinia (1) Dołączamy się do wszystkich pozytywnych opinii, jeżeli mogę coś dodać to to,... Bożena i Tomek rewelacja! (1) Bardzo miła i pani Sylwia i pan Adam, a co najważniejsze lubią psiaki i... Dorota Korbańska Bardzo polecam (1) Zostawialiśmy nasze psiaki z panią Sylwią już kilkakrotnie. One same już... Maja Wymarzona Psia Niania dla każdego psiaka (1) Przy pierwszym spotkaniu moja sunia wskoczyła Pani Sylwii na kolana, a po... Małgosia Polecam (1) Pani Sylwia wspaniale opiekuje sie zwierzętami. Nasz Toffi (shih tzu) był pod... Ela polecamy wszystkim ! (1) bez wahania oddajemy naszego psiaka pod opieke pani Sylwii - wiemy, ze jest w... Irena i Janusz Moja Psia Niania! (1) Sylwia opiekuje się moim owczarkiem niemieckim podczas moich wyjazdów już od... Andrzej Zwierzę zadowolone, właściciel również:) (1) Hej, od ponad już roku zostawiam okolicznościowo lub na czas urlopu u Sylwii... Iza Polecam (1) Polecam wszystkim. Świetna alternatywa dla typowych hoteli dla psów - w... Marcin