Nelce się podobało (1) Opiekunowie dobrze dbali o moją psinkę , po powrocie do domu żadnej traumy... Renia Najlepszy hotel :) (1) Z usług Psiej Niani skorzystaliśmy w ostatni weekend. Niemal na wejściu... Ewelina Hotel dla zwierząt psia niana w Straszynie (1) Polecam ten hotelik dla psów -moj piesek był w nim od 7do 8 wrzesnia 2013r ,... Jola
Najlepsza Psia Niania na Świecie! (1) Regularnie korzystamy z Maksem ;) Dłuższy urlop lub krótsza delegacja -... Kasia Angelika i Michał - opinia (1) Tak jak pisałam rok temu, nic się nie zmieniło. Nasz Berni uwielbia... Angelika i Michał ocena hotelu i opiekunów (1) Moja suczka po raz drugi była pod opieką pani Sylwi i pana Adama - obie... Anna Sz. Kolejny raz jesteśmy zadowoleni (1) Kolejny raz Tosia została na ponad tydzień w hotelu u bardzo odpowiedzialnych... Tomek najepsza Niania na swiecie. (1) Znamy sie juz kilka lat. Nie moglabym wymarzyc lepszej opieki i wspanialszych... magda Polecam (1) Nasz piesek był zadowolony, a my mogliśmy wyjechać na urlop. Nawet nasz... Tomasz L Barbara - opinia (1) Planowaliśmy zeszłoroczny urlop z wielkim niepokojem.Kiedy żył nasz poprzedni... Barbara Warto zaufac (1) Naszego kochanego pupila oddajemy w ufne i bezpieczne ręce pani Sylwii. Na... Piotr i Dominika Super Psia Niania! (1) Pani Sylwia i pan Adam mają fantastyczne podejscie do zwierząt! Nasza Rutka... Magda Gray najlepsza opieka (1) Oddajemy naszego Kogla w ręce Sylwii od wielu lat. Do lata tego roku było to... koglowscy Polecam gorąco!!! (1) Pierwsze moje rozstanie z ukochanym weimarem było dla mnie wielkim... Patrycja Polecam (1) Jeśli wchodzisz na teren hotelu i widzisz piękną, zadbaną trawę to coś jest... Mateusz Absolutnie polecam!!! (1) Maja nigdy nie zostawala z nieznajomymi osobami a ma juz 4 lata wiec moje... Halina Super (1) Bardzo przeżywałam rozstanie z moim rocznym labciem. Niepotrzebnie, bo Nado... Joanna Z czystym sumieniem polecam. (1) Ponad dwa tygodnie temu oddałam mojego psiaka pod opiekę Psiej Niani. Byłam... Właścicielka Bajzla. Serdecznie polecam (1) Nasz "shih-tzak" wrócił z "kolonii" u Pani Sylwii w doskonałym stanie, ma już... A.Dąbrowska (shih-tzu Avant) Polecam!!! (1) Polecam z czystym sumieniem. Lula jest podopieczną Pani Sylwii od około 2... Ola