Karolina - ocena (1) To był mój pierwszy raz z tą firmą, stwierdziłam, że spróbuję i nie zawiodłam... Karolina Dominik - opinia (1) Sprawnie działają. Żona miała spotkanie z SUVem na światłach, a ja miałem AC... Dominik Joanna - opinia (1) Polecam, dostałam dodatkowo 4300zł Joanna
Daniel - opinia (1) Polecam Usługi, kupiłem usługę wykonania kosztorysu w tej firmie, próbowałem... Daniel Krzysztof - opinia (1) Miałem szkodę komunikacyjną 6 miesięcy temu. Ubezpieczyciel wyliczył grosze... Krzysztof Małgorzata - opinia (1) Szybka i profesjonalna pomoc. Kilkakrotnie już korzystałam z usług i za... Małgorzata Brzezinski Michal - opinia (1) Bardzo żetelne prawadzenie całego postępowania. Doświadczenie i... Brzezinski Michal Maksym Chornyi - opinia (1) oswiadczenie na fan page/google maksym chornyi: W pelni polecam Trójmiejska... Maksym Chornyi Łukasz - opinia (1) Ekstra , wszystko bez mojego udziału Łukasz Kasia - opinia (1) Szybka i profesjonalna pomoc. Szczerze polecam Kasia Leszek Pietrzak - opinia (1) Perfekcja sama w sobie ! Aby tak dalej Leszek Pietrzak Polecam! (1) Zdecydowanie na TAK, zdecydowanie polecam! Niewiarygodne jest to że autko... Anna Staniak Lepiej nie mogłam trafić (1) Auto zostało zabrane lawetą z miejsca kolizji, w moment załatwione i... Monika Wszystko tak jak trzeba (1) Ceny są przystępne, samochód polakierowany pięknie, do tego czyściutki.... Daniel Polecam (1) W czasach kiedy szary człowiek, chcący przywrócić swoje auto do stanu przed... Łukasz 100 % profesjonalizmu (1) Serdecznie polecam usługi jakie ostatnio zostały mi udzielone przez... Krystian POLECAM (1) Polecam serdecznie usługi Trójmiejskiej Strefy Szkód. Auto zastępcze... Aneta Profesjonalne (1) Polecam,auto zastępcze podstawione pod dom papiery załatwione w domu wszystko... Krzysztof Pełen profesjonalizm (1) Szkodzie uległem nie z własnej winy, poprzez znajomość dostałem kontakt do... Michał Bez wychodzenia. Swietnie! (1) Witam, szczerze polecam tą firmę. Jest przeciwnością warsztatów z sieci... Ewelina