Sklep godny polecenia (1) Lumpeks z klimatem, kompetentną i supermiłą Właścicielką, rewelacyjnymi... justyna GENIALNIE!!! (1) Bylam pierwszy raz z lekko sceptycznym nastawianiem (wiadomo jak to jest na... ananana Najlepsza obsługa, najniższe ceny! (1) Zacznę od cen. Odkąd wprowadzono "nowy rozkład jazdy" jest to najtańszy... zgubiłam głowę
Super! (1) najlepszy second hand w Trójmiescie! Przemiła właścicielka:) ciuszki ładne i... Osaaa Kasia - opinia (1) Świetny second hand ! W lepszym nie byłam, jest możliwość obejrzenia rzeczy w... Kasia :))) (1) Bardzo pozytywne miejsce i przesympatyczna właścicielka. W środku mnóstwo... ola Super Szafa (1) Rzadko zdarza się by tak wiele milych rzeczy spotkalo mnie w jednym miejscu.... Mr Copper Aż chce się tam wracać... (1) Na dzień dobry wita nas promienny uśmiech Pani Agaty lub Pana Konrada, potem... Ania Super miejsce:) (1) Byłam dzisiaj po raz pierwszy i od razu trafiłam na akcję- wszystko po 5... Asiek polecam (1) przy kazdej wizycie potrafie znajezc prawdziwe perelki, zaskakujaco duzo... Marysia Super (1) Klimatyczne miejsce gdzie można znaleźć prawdziwe perełki. Szczerze polecam Agnieszka Satysfakcja gwarantowana (1) Z ręką na sercu takiego lumpeksu jeszcze nie widziałam:) Świetna obsługa,... Kasia super!!! (1) Ciuchy świetne, super jakość i fajne ceny. No i różnego rodzaju rabaty i... Koper