Tylko nie "Zabusia"

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Drogie Panie i Panowie. Przewija się na forum wiele wątków z pytaniami o lokal na wesele. Jestem z kapeli, i gramy od sześciu lat w trójmieście i okolicy. Znamy wiele fajnych lokali, i w większości można się dogadać z obsługą, wesele zatem przebiega tak, jak się zaplanowało. OSTRZEGAM PRZED LOKALEM ŻABUSIA W GDAŃSKU - ŻABIANCE !!! Bardzo niemiła pani kierowniczka (choć obsługa - wręcz przeciwnie). Nie to jest jednak najgorsze. Około 22 na wesele przyjechała .... policja mówiąc, że zakłócamy spokój okolicznych mieszkańców :((((. (Lokal umiejscowiony jest bowiem w samym sercu osiedla). Po rozmowie z Państwem Młodymi dowiedziałem się, że nie było mowy o takich problemach przy podpisywaniu umowy. Byli wściekli, a my obiecaliśmy, że będziemy przestrzegać przyszłych klientów, by zastanowili się nad weselem właśnie w Żabusi. Komunia, stypa - ok, ale nie wesele.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tylko nie "Zabusia"

My chcieliśmy robić wesele w "Żabusi"...pojechaliśmy żeby z kimś porozmawiać na ten temat...i najpierw Pani kierowniczka nie chciała wogóle wyjść z zaplecza tylko kazała kelnerce się zapytać najpierw na ile osób potem w jakim termin i itd(ta biedna tak latała z tą i z powrotem), jak już w końcu wyszła i zobaczyła mojego narzeczonego (jest łysy) powiedział nam że ona nie robi żadnych wesel....chyba się wystraszyła :))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sama widzisz, droga meeg. Odradzam, szczerze odradzam, no, chyba że ktoś lubi rozrywki p.t. odwiedziny służb mundurowych na weselu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja byłam z Żabusi na obiedzie i było bardzo miło. Ale może faktycznie z weselem nie wiadomo, bo lokal jest od niedawna.

ten lokal jest od dawien dawna...

Ale wyremontowany mniej sięcej od 1,5 roku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1