Tylko nie szyjcie u Sofii Larso

Temat dostępny też na forum: Wesele
Ja dałam sie nabrać i zamówiłam sukienkę ślubną u p. Agnieszki (pracownia Sofii Larso). Na początku wszystko było w porządku, ale im bliżej było terminu oddania sukienki zaczęły się wymówki. P. Agnieszka przekłądała kolejne przymiarki z dnia na dzień z godzny na godzinę i tak przez 2 m-ce. Oczywiście sukienki się nie doczekałam. Uważajcie i nie dajcie się skusić niską ceną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tylko nie szyjcie u Sofii Larso

Boś naiwna - cena jest zawsze adykwatna do jakości usługi a szczegulnie tam gdzie trafiłaś - moja piękna szyła w innym zakładzie krawieckim ,a ja byłem zadowolony z jej sukienki .

Zamówić trzeba było w firmie a nie w jakimś domku i to na peryferiach Gdańska. Nie zazdroszczę.

za malo sie staracie chlopaki

ZARAZ BEDZIE PYTANIE:
A CO TO ZA FIRMA CO TAK WSPANIALE SZYJE KIECKI?

ODPOWIEDZ
GEST

LUDZIE DAJCIE SOBIE PO RELANIUM I JEDZCIE NA URLOP W KONCU SEZON NA LESZCZA JUZ SIE SKONCZYL

OLKA napisał(a):

> ZARAZ BEDZIE PYTANIE:
> A CO TO ZA FIRMA CO TAK WSPANIALE SZYJE KIECKI?
>
> ODPOWIEDZ - " Darles Dance "

Kurdę skończcie się smarować bo zaraz zacznę rzucać mięsem i się skończy. Ja rozumiem przestrogi - ale na tym forum można po stylu wypowiedzi rozpoznać 5-6 osób które robią sztuczny tłok i wypowiadają się podszywając pod innych.

2 kg. proszę na wynos - Karkówki + 2 kg.schabu bez kości.

Dziękuję.

Inne tematy z forum

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...