Tyszkiewicz

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdynia, Świętojańska 116/2

Monika - opinia (1) Zdecydowanie polecam panią Joannę Siewert, której profesjonalizm uzupełnia... Monika Monika - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Joanną Siewert która uczestniczyła w... Monika Gracjan - opinia (1) Bardzo polecam, Pani Joanna Siewert skutecznie przeprowadziła mnie przez... Gracjan
Wojtek - opinia (1) Miałem ogromne szczęście iż pomocną dłoń wyciągnęła do mnie Pani Joanna... Wojtek Justyna - opinia (1) Serdecznie polecamy! Pełen profesjonalizm. Pani Joanna Toporek towarzyszyła... Justyna Dominika - opinia (1) Serdecznie polecam, bardzo miła i profesjonalna obsługa. Szczególnie... Dominika gosia - opinia (1) Polecam, pełen profesjonalizm, szczególnie przy dość konkretnych wymaganiach.... gosia Przemek - opinia (1) Bardzo dobry pośrednik!! Rzetelny, uczciwy. A szczególnie Pani Joanna!!... Przemek Stanislaw Siwinski - opinia (1) Serdeczne podziękowania za bogatą ofertę i merytoryczne podejście do tematu.... Stanislaw Siwinski Anna - opinia (1) Bardzo polecamy współpracę z biurem Tyszkiewicz. Mieliśmy przyjemność... Anna Szymon - opinia (1) Serdecznie polecam. Pani Karolina przeprowadziła wszystkie czynności... Szymon Edyta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi od pierwszego kontaktu z... Edyta Silvan - opinia (1) Profesjonalizm i ogromna wiedza pośrednika, który pomógł nam w... Silvan