Gaudenty - ocena (2) Od pierwszego kontaktu firma budzi zaufanie - profesjonalizm, szybkość... Gaudenty Kazimierz - ocena (2) Witam. Napisze parę zdań,naszą sprawą zakupu nieruchomości zaimowała się... Kazimierz Anna Bukowska - ocena (2) Chciałbym serdecznie podziękować za wspaniałą współpracę Pani Agnieszce... Anna Bukowska
Marek16v - ocena (2) Współpracuję z biurem już jakiś czas i jestem bardzo zadowolony. Pani... Marek16v kasia wilton - ocena (2) Skorzystałam z usług pana Piotra Żylińskiego z firmy Tyszkiewicz przy... kasia wilton Anna Pianka - ocena (2) Serdecznie polecam biuro Tyszkiewicz Nieruchomości. Pani Urszula Łojewska w... Anna Pianka Magdalena - ocena (2) Jesteśmy na etapie podpisania umowy przedwstępnej kupna mieszkania przez... Magdalena Barbara Klein - ocena (2) Serdeczne podziękowania dla Pani Ewy Czerwińskiej za expresową wręcz sprzedaż... Barbara Klein Marcin Kowalewski - ocena (2) Bardzo dziękuję panu Piotrowi Żylińskiemu z Biura Nieruchomości Tyszkiewicz... Marcin Kowalewski Wołoszański - ocena (1) deklaruja samodzielna sprzedaz, ale ukryte w kruczkach ze jak ktos przyjdzie... Wołoszański Marzena - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z tym biurem nieruchomości. Profesjonalizm i... Marzena Iwona i Jacek Luteccy - ocena (2) Dziękujemy i polecamy Pana Bartka Kulesz, który pomógł nam sprawnie i... Iwona i Jacek Luteccy Mariusz hochuł - ocena (2) Serdecznie polecam Biuro Nieruchomości Tyszkiewicz, a w szczególności Panią... Mariusz hochuł Cezary - ocena (2) Dziękuję p. Magdalenie Piechocie za profesjonalne przeprowadzenie przez cały... Cezary Marlena - ocena (2) Polecam współpracę z panią Magdą Piechotą, lepszej agentki nie mogłam sobie... Marlena Marta G - ocena (2) Polecam współprace z Panem Andrzejem Leonowiczem, transakcja została... Marta G Damian - ocena (2) W ciągu niespełna miesiąca od natrafienia na ogłoszenie stałem się... Damian Aleksandra Karczewska - ocena (2) Pisząc krótko - Panią Mariannę Boczko prowadząca naszą sprawę ocenimy bardzo... Aleksandra Karczewska Karolina - ocena (2) Polecam współpracę z Panią Marianną. Energia i zaangażowanie godne podziwu:) Karolina Daniel - ocena (2) Liliana was very pleasant to deal with all the way from the start. She was... Daniel