Marzena - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona. Pani Katarzyna Dunajska to bardzo zaangażowana i... Marzena Paweł - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony w pomocy przy sprzedaży mieszkania z tym biurem, a... Paweł Patrycja - opinia (2) Bardzo sprawna i profesjonalna współpraca. Korzystaliśmy z pomocy Pana Piotra... Patrycja
Weronika - opinia (2) Mieliśmy przyjemność kupić pierwszą nieruchomość z pomocą Pani Agaty... Weronika Ewa Ünlü - opinia (2) Ewa Ünlü Z pełnym przkonaniem i z pełną odpowiedzialnością polecam usługi... Ewa Ünlü Adam - opinia (2) Pani Dominika Trendel bardzo nam pomogła przy całej transakcji zakupu domu.... Adam Maciej - opinia (2) Pan Piotr Żyliński super się sprawdził i mega pomógł w sfinalizowaniu zakupu... Maciej Mag da Lena - opinia (2) Niezwykle profesjonalne podejście. Pani Joanna Raczyńska, która... Mag da Lena Arkadiusz Kaczmarek - opinia (2) Chciał bardzo podziekowac pani Małgorzacie Rogowicz z branż w Gdyni za... Arkadiusz Kaczmarek Katarzyna Froncek - opinia (2) Wszystkim, którzy potrzebują wsparcia biura przy sprzedaży lub zakupie... Katarzyna Froncek Ola - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Joanną Kropiewnicką. Jest... Ola Elżbieta i Jan Kierzkowscy - opinia (2) Firma godna polecenia, pełny profesjonalizm Elżbieta i Jan Kierzkowscy Wieslaw Dabrowski - opinia (2) Duze uznanie dla pani Joanny Raczynskiej za pomoc w szybkiej I bardzo... Wieslaw Dabrowski jędrzej - opinia (2) Polecam z przyjemnością! współpraca z Panią Marianną Boczko od pierwszego... jędrzej Monika W. - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona. Chcąc kupić działkę miałam kontakt z wieloma... Monika W. Iwona i Mirosław - opinia (2) Bardzo dziękuję za współpracę z biurem nieruchomości, a w szczególności Pani... Iwona i Mirosław Tomasz Pawlak - opinia (2) Polecam agenta Panią Ulę Łojewską. Profesjonalizm, fachowość, życzliwość,... Tomasz Pawlak Maciej - opinia (2) Bardzo polecam współpracę z Panem Igorem Szczupakowskim! Profesjonalizm,... Maciej Marta S - opinia (2) Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z zakupem mieszkania przy udziale... Marta S Sławomir - opinia (2) Korzystają z agencji Tyszkiewicz - Nieruchomości współpracowałem przy... Sławomir