Unikajcie ! Dramat ! (1) Bar okropny! chyba top 3 najgorszych w jakich byłem. Brudno, kelner nic, nie... Paweł1988 Pysznie i domowo (1) Zjadłam dzis świetna wątrobke a dzieci pizzę. Tak się objadly ze o... Alina Trzymać się z daleka (1) Nie polecam tego miejsca. Do zamówienia przez internet doliczono koszt... Niezadowolony klient
Spalone naleśniki U Babci Janki w Sopocie. (1) Właśnie odebrałam zamówione naleśniki z dżemem...koło naleśników niestety... Ania Klient - opinia (1) Jedzenie tylko mrozone i podgrzewane zreszta duzo osob pisze zle opinie o tym... Klient Pysznie i tanio :) (1) Jedzonko smakuje jak w domku u babci . Wszystko świeże i to czuć . Obsluga... Natalia Bar Mleczny U Babci Janki (1) Polecam jak najbardziej, cenowo o kilka złotych mniej niż w pozostałych... Margareta To nie jest bar mleczny (1) Nie jest to bar mleczny, choć nazwa na to wskazuje. Nie ma tam gotowych dań,... Paweł Ulotka za szybą zachęciła mnie (1) jednak w środku rozczarowanie. Okazaju się, że za wszystko płaci się... Klient