Ela - ocena (1) Organizowałam urodziny dla córki . Impreza wyszła super, jedzenie pierwsza... Ela TOM.GT. - opinia (1) Serdecznie polecam 50siąta rocznica ślubu rodziców państwo elvisowie... TOM.GT. Piotr - opinia (1) Bardzo fajne miejsce, super właściciele, jedzenie smaczne. Na pewno tam wrócę... Piotr
Kasia - opinia (1) To kolejna impreza u Elvisa &Merlin, tym razem 18-nastka syna ,po której... Kasia Nika Monika - opinia (1) Kolejna imprezka w tej restauracji i kolejny raz zaskoczenie ,pozytywne... Nika Monika Emerytka - opinia (1) Przesympatyczni właściciele lokalu przygotowali super imprezę na najwyższym... Emerytka Emerytka - opinia (1) Przesympatyczni właściciele lokalu przygotowali super imprezę na najwyższym... Emerytka Damian - opinia (1) Bardzo polecamy to miejsce. Sala pięknie przystrojona, jedzenie przepyszne,... Damian Mama Łucji - opinia (1) Organizacja urodzin na najwyższym poziomie, właściciele bardzo przyjaźni aż... Mama Łucji Serdecznie polecam - opinia (1) Byłam tam na dwóch imprezach na ślubie jako gość i chrzcie synka... Serdecznie polecam Mario - opinia (1) Wyprawiałem u Elvisa i Marlin swoje sześćdziesiąte urodziny. Miejsce jest... Mario Tomek - opinia (1) Wspaniałe miejsce na imprezę. Zrobiliśmy tu 40 urodziny i było cudownie.... Tomek Ewa G. - opinia (1) Dom przyjęć u Elvisa & Marylin,super restauracja,którą szczerze polecam.... Ewa G. Dagmara - opinia (1) Cudowne miejsce , wspaniali właściciele. Pani Agnieszka zaserwowala moim... Dagmara jacek - opinia (1) Wyprawiałem 18stke córce, wspaniali właściciele,obsługa,jedzenie, świetna... jacek Wiceprezes - opinia (1) Bylem imprezie kolega robił piędziesiątke,jedzenie przepyszne,... Wiceprezes Gosia - opinia (1) Przesympatyczni właściciele. Stoły pełne pysznego jedzonka, sala ślicznie... Gosia paula - opinia (1) Dawno nie spotkałam tak ciepłych i życzliwych osób jak Pani Agnieszka i Pan... paula Karolina - opinia (1) nie polecam. Organizowalismy tam poprawiny na plus Sala przygotowana oraz p.... Karolina Tylko u Elvisa (1) Impreza na około 35 osób , wystrój muzyka obsługa i menu bez słowa krytyki po... Leoś