U Sochy w Ramlejach

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Wiem, że sporo osób tam ma wesela, może ma ktoś wskazówki, opinie? Planuję tam wesele i z góry dziękuję za wszelką pomoc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: U Sochy w Ramlejach

Graliśmy tam wielokrotnie na weselach.Zacznę od jedynego minusa: tragiczny dojazd,szczególnie po deszczach.Obsługa,jedzenie,współpraca to rewelacja !Można tam również przenocować gości.Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dojazd faktycznie nie należy do przyjemnych ale mam nadzieję, że reszta to zrekompensuje :)

a kiedy planujesz ślub? ja mam tam 5go czerwca br. jedzenie maja ok, fajne obejście-sama zieleń.

To na razie plany, szukamy sali i ich oferta jest naszym zdaniem najlepsza. W tym tygodniu jedziemy zobaczyć co i jak. Plany mamy na 2011.

no to życzę powodzenia i wytrwałości w realizacji tych planów;) czekam na twoja opinie po wizycie. pozdrawiam

Dzięki. To ja będę czekał na relację po 5 czerwca.

Dojazd w sumie nie jest zły, jedynie jeśli się jedzie od strony Kartuz jest polna droga, od Ostrzyc jest asfalt. Może ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia z tym miejscem?

a możesz podać w przybliżeniu ich ofertę?byłabym wdzięczna:) czy ktoś wie może jaka jest "minimalna ilość gości"-mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi:)

witam bylam tam w sierpniu 2009 na weselu brata a wiec:
dojazd nie ciekawy ale chyba to nie jest najwazniejsze, okolica widoki przepiekna bardzo zielono,super na sesje zdjeciowa, dobre miejsce na spacrek przed poprawinami nad jeziorko,jedzenie duzo i bardzo smaczne, wesele na 80os uwazam max,sala troche wygladem nieciekawa ale dekoracje uratuja wszystko,jedyny tak naprawde minus pokoje u gory(w domkach nie bylam)zgroza a zwlaszcza toalety... z kranu leci pomaranczowa woda.
pozdrawiam

Może jakieś świeże relacje/opinie/uwagi dotyczące tego miejsca??

Moje weselisko za 5 msc i zaczynam troszku panikować:)

MASSUANA poleca,jedna z par zdecydowała się na wesele w tym roku po naszych rekomendacjach.