średnio polecam (1) jedzenie niby dostosowane dla dzieci żłobkowych no ale kto daje 13... mamusia Super polecam (2) Jestem zadowolona, moja córeczka nauczyła się tu jeść samodzielnie, załatwiać... madzia żłobek godny polecenia (3) Naszą córeczkę puściłam do żłobka jak miała 6 mies. Szybko polubiła żłobek.... mama Ani
Babcia Maria - opinia (1) Trzeba przyznać ,że dziecko tutaj szybko się zaklimatyzowuje i jest radosne... Babcia Maria Maria-babcia - opinia (1) Bardzo fajny żłobek,pod każdym względem ,polecam go szczerze mamom Maria-babcia naprawdę polecam (1) bardzo miła i przyjazna atmosfera. czuję, że zostawiam moją córeczkę w... Małgorzata Polecam (1) Fachowa opieka, bardzo miła i przyjazna dziecku atmosfera :) Szczerze polecam... Katarzyna Polecam !!! (1) Wysłałem Synka do tego żłobka, jestem bardzo zadowolony, Widać że Pani... Rodzic1 kasia - opinia (1) żłobek bardzo dobry, polecam!! moj maly skarbek jest bardzo zadowolony!! kasia POLECAM BARDZO!!!!! (1) POLECAM BARDZO ŻŁOBEK U TYGRYSKA!! PRZYSTĘPNE CENY, DOBRA OPIEKA PEDAGOGICZNA... mama