Szkoda że nie można dać zera (1) Poniżej krytyki, omijać szerokim łukiem! Anna Bardzo niska jakość jedzenia (2) Nie polecam jedzenie za drogie jak na fast food, właściciel nie miły!!!!!! Mariola Zapiekanki u Tymka (1) Nie warto czekać 1,5h na zapiekanki takiej jakości. Cena jest znacznie za... Gość w Sopocie
Totalne dno! (1) Bezczelny właściciel, do każdego ma jakąś złośliwą uwagę, potrafi nie... Oburzona Nie godzę się na takie traktowanie klientów (1) SZOKUJĄCE ZACHOWANIE WŁAŚCICIELA!!! Od samego wejścia Pan właściciel był... Anna Świetny lokal! (1) Serdecznie polecam, dobre jedzenie, miła obsługa i co najważniejsze żadnych... Piotr Polecam (3) Bardzo smacznie i w przystępnych cenach Robert Wreszcie lokal bez dzieci! (1) Panie Tymoteuszu,, Bardzo Panu dziękuję za ten lokal. Od dawna szukałem... Łukasz Zapiekanki Tymek (1) Bardzo niemily wlasciciel ktoremu sie wydaje ze ma restauracje a to zwykla... Hela1 niestety zgadzam się z opiniami innych osób (1) Arogancki właściciel, Jedzenie bez komentarza !!!!!!!!!!!!!!! bardzo słabe aneta Porażka w centrum Sopotu (1) Beznadziejna surowa pizza. Nigdzie w Trójmieście nie jadłem gorszej. Lepszym... Grzegorz Dno!!! (2) Arogancki i bezczelny właściciel, jedzenie to już zupełne dno. Stanowczo nie... Hutch guzik warte miejsce w sopocie (1) najgorszy punkt gastronomiczny w Sopocie z feralnym właścicielem , ohydne... jakub Zdecydowanie za wysokie ceny patrząc na jakość gofrów (1) Ostatnio przyjechałam na Openera z koleżankami. Postanowiłyśmy zjeść gofry,... Natalia zimne i spalone gofry z kwaśną śmietaną (1) W niedzielę 7 maja mieliśmy wątpliwą przyjemność skosztować gofrów u Tymka w... Beata B*c za ladą (1) Czytałam złe opinie.ale dopiero sama się przekonałam.Każdemu będe... Iwka Zero kultury (1) Zero kultury u właściciela, niemiła obsługa, wyprasza co drugiego klienta,... Rafał T Szok i niedowierzanie (2) Ku przestrodze. Córka dziś nabrała ochoty na gofra, udałyśmy się więc do... Sylwia zle traktowanie klientow (4) Zamowilismy kilka gofrow. Czekajac na nie chcielismy skorzystac z toalety... turysci z krakowa Definitywnie NIGDY więcej (1) Niewyobrażalnie niegrzeczny Pan w Czapce. Wcięło mnie, wcięło dziecko, wcięło... Finka