UJEŚCISKO -tabliczki z napisem "ZAKAZ WEJŚCIA Z PSAMI"

Soryyy to jakaś wielka kpina, na Ujeścisku nie ma wyznaczonego terenu do wyjścia z psem na tak zwaną kupkę czy jednorazowe siku, jak chce isc na dluzszy spacer to wybieram sie do lasku po drugie nie ma smietnikow , po trzecie nie ma workow na psie kupy, takze ostatnio sie dowiedzialam ze kto sobie wymyslil robienia zdjec wlascicielom pieskow owych kupek i tu radze sie zastanowic I POCZYTAC TROCHE PRAWO, no chyba ze macie za duzo pieniazkow by zaplacic zadosc uczynienie wlascicielowi i ciagac sie za glupie zdjecie po sadach :),jest jedna rada dla tych ktorzy tak psiocza na wlascicieli pieskow ...NAUCZ SIE ROBIC KUPE Z GOLA d*pA NA TRAWNIK ,A JA NAUCZE MOJEGO PSA ROBIC DO KIBELKA :)...proste? pozdrawiam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16

Re: UJEŚCISKO -tabliczki z napisem

Worki na psie kupy bez problemu znajdziesz w sklepie. A przejścia 300metrów z pełnym woreczkiem do śmietnika też nie uważam za jakiś ogromny wyczyn.
Ja umiem spuszczać wodę w wc, to Ty się naucz sprzątać po własnym psie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja tam z kupą psią w woreczku chadzam czasem nawet i dalej niż te 300 metrów. Ostatnio jakś dzieciak prawie zwymiotował gdy zobaczył zawartość (woreczek zwykły foliowy przezroczysty był) ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

pewnie, najlepiej wyprowadzić psa sąsiadom pod balkon!!! a co, niech patrzą i wąchają (szczególnie latem) te kupy, bo właściciel psa jest zbyt leniwy, żeby posprzątać po swoim psie,
pozdrawiam właścicieli piesków!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

s****ie się tutaj "wielkimi" psimi kupami a samochody które parkujecie na zakazie i kopcicie pod oknami bo tam parkujecie żeby jak najbliżej do klatki było(a parking raptem 50 m dalej) czasami nie da rady z zakupami przejść po chodniku normalnie bo tak pozastawiane , to nikomu nie przeszkadza?!Kurna co za debilizm:(
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

stefanie nie będziesz sprzątał kupki po psie bo ludzie źle parkują samochody?
co na to lekarze?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ehh co za błyskotliwa uwaga od Psikuty , nie rozumiesz istoty rzeczy czy co?Chodzi mi o te "sztuczne" problemy co je sami wymyślamy,ok nikt nie chce wejść w psie lub kocią kupę ,ale ona pośmierdzi i nikomu nogi nie urwie(?).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

auto stojące pod klatką też nogi nikomu nie urwie a jak nie ma odpowiedniej ilości miejsc parkingowych to już nie nasza wina , ale gdy idę z dzieckiem na spacer i muszę uważać zeby nie weszło w kupę to już nie jest fajne . pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale auto pod klatką stojąc może np.przeszkadzać w dojeździe karetki straży pożarnej......lub wniesieniu gratów jak ktoś ma przeprowadzkę .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

mieszkańcu ujeściska....oczywiste jest ,że zawsze będzie za malo miejsc parkingowych jeżeli choćby w mojej klatce są dwa mieszkania, w których mieszkają odpowiednio 3 i 4 osoby i każdy ma swoje auto..... umiesz liczyć ? to już na dwa mieszkania potrzebne by było 7 miejsc i teraz pomnóż to przez 8 mieszkań na klatce...terenu by zbrakło na te miejsca parkingowe i to jeszcze POD SAMĄ KLATKĄ ! bo przecież za daleko chodzić na parking...takie czasy ,że każdy musi mieć "swój"...
I popieram to ,że ludzie się denerwują jak im pod oknami "grzeją" swoje cuda pomimo groźby mandatu
Jak i również popieram oburzonych na "paniusie " z pieskami co to brzydzi się posprzątać po swoim pupilu.
Pozdrawiam

i czekam na wpisy "oburzonych" ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

powodzenia w sprzataniu jak pies ma rozwolnienie ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bo pewnie sam jesteś leniwy i sam tak stawiasz swoje sliczne autko .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, podłączę się pod wątek- może ktoś wie ile grozi za zabicie psa w obronie własnej? I jakie można uzyskać odszkodowanie od właściciela?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

pies w bloku? szkoda "człowieka" pieska to sie bierze jak sie ma dom jednorodzinny, wtedy moze s**** w ogrodzie do woli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie rozumiem problemu Moni. Idziesz z psem, n**** na trawnik, chodnik, krawężnik, krzak, drzewo itp. itd. sprzątasz po nim (chyba, że masz tak wytresowanego psa, że potrafi sam po sobie posprzątać) i tyle. Woreczki w biedrze kosztując Ciebie max 2zł, (jak chcesz mocniejsze), więc nie zbiedniejesz. Kosze są dobrze rozstawione na osiedlu, a nawet jeżeli masz 200-300m do najbliższego to przypominam, że nie trzymasz w ręce granatu, więc ręki Ci nie urwie.

Ja po swoim psie sprzątam i jakoś żyje. Wydaje mi się, że jak brałaś psa pod dach, to byłaś świadoma tego, że te stworzenia nie mają w zwyczaju nie s****.

Co do osób- starych dewotek, czy kogokolwiek strzelającego fotki psom podczas oddawania się błogiej czynności s****ia, gratuluję niskiego IQ i mam pytanie: fajnie się ogląda taki album? Takie niedzielne popoludnie ze wspomnieniami: Ty patrz Hela, jak rok temu ten Azor kloca zwiniętego w litere P postawił.

Podsumowując:

a) Twój pies s****to po nim sprzątaj (nawet w nieekologiczny foliowy worek)

b) jak nie s****to przejdź się do weta bo to coś nie tak

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

sory jak pies m rozwolnienie to tez po nim sprzatasz? ;) a "kibelkow" typowych na psie odchody to nie widzialem

Owszem sprzątam

Inne tematy z forum

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Muza musi grać. (2394 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....