UL-TEL Fotograf

Studio fotograficzne Fotografowanie

Gdynia, Wielkopolska 42 (wejście z rogu budynku)

Najlepszy fotograf! (3) Zdecydowanie najlepszy fotograf! Robię u pana Ireneusza wszystkie zdjęcia od... Patrycja Profesjonalizm (1) Bardzo ładne, wyraziste zdjęcia portretowe. Zdjęcia są wykonywane... khr Uwielbiam! (1) Odkąd jeżdżę do Pana Ireneusza wiem że nigdy nie wyjdę niezadowolona z jego... Mirella
Najlepszy fotograf (1) Superfotograf - wielokrotnie robiłam u p. Ireneusza fotografie do różnych... M. Profesjonalizm (1) Szóstka w ocenie w pełni zasłużona. Profesjonalizm - to słowo mówi wszystko.... Henryka najlepszy fotograf w Gdyni (1) Nie ma się co rozpisywać bo jedno słowo wystarczy: NAJLEPSZY!!! zawsze... Sylwis FOTOGRAF REWELACJA (1) szybko, miło i na temat! Rewelacja. MAGDA Szybko, sprawnie i na temat (1) Aż miło spojrzeć na swoje zdjęcie! Chyba pierwszy raz z radością będę... Magdalena Gorąco polecam (1) Profesjonalne podejście do klienta, zdjęcia zawsze ładne i korzystne. Nie ma... Kamila Najlepszy w Trójmieście (1) Profesjonalne podejście do klienta i wspaniałe zdjęcia. Zdecydowanie polecam. Inka Polecam!! (1) Najlepszy fotograf ever! Raz skorzystałam i teraz do innego nie pójdę!... Lolka Super, Polecam! (1) Najlepszy z najlepszych, piękne zdjęcia, wesoły, przyjazny, korzystam już 10... Joanna Całkowicie polecam... (1) ...wszystkimi kończynami :p piękne zdjęcia, profesjonalne podejście i... Oliwia Ani - opinia (1) Najlepszy fotograf w Gdyni. Bardzo polecam!!! Ani najlepszy ! (1) Korzystam z usług Pana Ireneusza od 2,5 roku i polecam serdecznie wszystkim ! :) Sylwia Przesympatyczny Pan fotograf :):) (1) Jak najbardziej polecam, bardzo pozytywny człowiek :) Zdjęcia też super :)... Studentka Dar (1) Najlepszy Fotograf w Całej Gdynii !!! Naprawdę Polecam "PoPatrzNaTąPięknąDziewczynę" polecamy (1) Skorzystaliśmy dziś po raz kolejny z usług pana fotografa. I jak zawsze... agnieszka i andrzej Fotograf, który spełni oczekiwania (1) Zdjęcia u Pana Ireneusza robię od 15 lat. Pan Ireneusz ma wyjątkowy dar do... jw Polecam gorąco! (1) Od czasu pierwszego zdjęcia w tym zakładzie nie zmieniam fotografa. Pan... Marta;-)