UL-TEL Fotograf

Studio fotograficzne Fotografowanie

Gdynia, Wielkopolska 42 (wejście z rogu budynku)

Anita - opinia (1) Przemiła i fachowa obsługa!!! A zdjęcia fantastyczne!!! Polecam!!! Anita Prawdziwy fotograf z pasją (1) Prawdziwy fotograf z pasją Zibi super (1) prawdziwy fotograf w starym profesjonalnym stylu Andrzej
Super (1) Chodzę tylko tam i nigdy się nie zawiodłam. Gorąco polecam! Malwina ekspresowo i dokladnie (1) Zdecydowałam sie na skorzystanie z usługi w tym miejscu, bo było mi... ew fajny fotograf (1) Do Irka trafiłam z polecenia i teraz sama polecam. Mam już prawie 30 lat i po... MacKati najlepszy fotograf w trójmieście : ) (1) Serdecznie polecam i podzielam opinie pozostałych osób! Szybko,... Asia profesjonalnie i miło (1) polecam Wam ten zakład. Profesjonalnie, szybko i bardzo miło. Pozdrowienia... Iwona SUPER (1) Zdjęcia super jakości. Profesjonalna i miła obsługa. Pan fotograf zrobił parę... Klientka ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Już od kilku lat robię zdjęcia do dokumentów w zakładzie pana Jagielskiego.... kasia super (1) polecam robienie zdjęć do wszelkich dokumentów, są najlepsze :) Ola