Uniwersytet Morski

Szkoły wyższe

Gdynia, Morska 81-87

Polecam (2) Jestem absolwentką Akademii Morskiej w Gdyni, specjalizacja Rachunkowość i... Sylwia W. Logistyka i Handel Międzynarodowy (1) Ukończył ktoś ten kierunek w ramach studiów podyplomowych? Zastanawiam się... arx WpiT - usługi żywieniowe i dietetyka (5) Chciałabym się wybrać na ten kierunek. Czy ktoś może mi coś o nim powiedziec?... Czekoladka
prosi o pomoc (8) Witam. W tym roku zdaje maturę i proszę was o rade- pomoc. Chciałabym dostać... kasias towaroznawstwo-->dietetykaopienie (10) Witam W tym roku zdaję maturę i chcę się wybrać na dietetykę w związku z tym... Asia Niezapomniane chwile (2) Cieszę się że jestem absolwentką AM. Uczelnia jest naprawdę przyjazna, Panie... Absolwentka RiFP Nie polecam (4) Wykładowcy w większości pozytywnie nastawieni, choć trafiają się tacy którzy... Były student AM am (2) Skończyłam na AM Licencjat a teraz zaczęłam studia II stopnia- zaocznie.... kamila poziom dna (1) Ta uczelnia to porażka. Wielu niekompetentnych wykładowców gada bzdury na... absolwentka, nie tylko AM ja podziękuje (1) Ja niestety nie podzielam chwalebnych opinii na temat tej uczelni, obecnie... kasia jeszcze raz (1) W zeszlym tygodniu obronilam sie i powtorzylabym z checia wszystko od poczatku magister z radoscia wróce na ten wydział (1) Podjelam studia w zeszlym roku ale z przyczyn osobistych musialam je... E.W-M zaoczne na wpit to był dobry wybór (1) niedawno ukończyłem studia w Akademii Morskiej, a konkretnie na Wydziale... JAcek Nie polecam studentom zaocznym (1) Podejmując naukę na Akademii Morskiej sądziłam, że podejmuje naukę na... Studentka zaoczna ogólnie jest ok (1) co do Pani S. to szczera prawda!Co do dziekanatu to też prawda z tymi... aaaaa poradzcie (1) witam,wybieram sie na zarzadz na Am na MSU zaocznie,mozecie cos... dama absolwentka oph i msu oph (1) Uczelnia jak każda inna. Są przedmioty nad którymi trzeba solidnie się... zapałka warto studiować (1) Uczelnia nowoczesna,dobrze wyposażona,Panie w dziekanacie również... student zaoczny