UNITRA, STARE RADIA

Witam
Interesuje się ktoś strojeniem takich amplitunerów? Chodzi mi o nastrojenie stacji radiowych i o ogólne przejrzenie tego sprzętu, żeby wszystko było ok. Konkretnie chodzi o Tuner model AT9100. Tylko problem jest taki, ze nie mam za bardzo szmalu i jeżeli ktoś miał by wolną chwile, żeby za free zajrzeć do tego radia i chociaż naprowadzić mnie co można by zrobić, albo za coś nie wiem za co...
Był bym wdzięczny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: UNITRA, STARE RADIA

Oj bez przesyda, to nie kosztuje tak wiele :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każdy mierzy swoją miarką :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"STEFAN" a niech CI będzie "MURZYN" Za FREE to ci mogę przestroić ale tylko wizję , a jak uzbierasz coś tam trochę chociaż na jedną stację to daj mi znać, to ci zrobię fonię na 103,7 MHz i będziesz mógł posłuchać mojej ukochanej stacji GDAŃSK (FREE STAD DANZIG) po polsku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to że zawsze byłeś murzynem mnie nie dziwi, ale że jeszcze żydujesz to już jest szok !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

2200 złotych bonusu dla nowych klientów (6 odpowiedzi)

Odkryj Ekscytujący Świat Kasyna Betonred i Zgarnij Bonus 2200 zł! Czy jesteś gotowy na prawdziwą...

jakie konto bankowe wybrać? (145 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

księgowość (31 odpowiedzi)

Polecicie kogoś działającego w Gdańsku, najchętniej okolice Wrzeszcza, chodzi o obsługę...