UP 53 ul.Obroncow Wybrzeza 53,

Temat dostępny też na forum: Poczta Polska
Skarga na zepsute okno ktore nie mozna uchylic w czasie dusznosci.Brak tlenu, jak w "puszce" Obsluga Paczty siedzi w t-shirtach jak w upal w lecie. Nie naprawiona zepsuta klamka w oknie od dluzszego czasu, stad duchota i ludzie sie dusza, brak tlenu w ogole!!!Dlaczego nie jest naprawniona klamka w oknie w tej Poczcie??????Co na to Kierownik Tego UP 53???????Mam astme i chorobe pluc i bez tlenu grozi mi zemdlenie i zapasc serca!!!!Jak mozna urzedowac w pomieszczeniu bez dostepu do tlenu????Obsluga nic z tym nie robi!!!!!Paczka Priorytetowa z 6 marca 2018 nie doszla do Elblaga nawet dzis 8 marca br. dlaczego??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

A czy w tej paczce był słownik dla Pani? Z powyższej wypowiedzi wnioskuję, że by się przydał.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

~słoneczko, Tobie trochę więcej szacunku dla starszych, taktu i dobrego wychowania przydałoby się gdzieś poszukać, ale tego w słowniku raczej nie znajdziesz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

A tobie misiaczku rozumku, skoro odpowiadasz na posta z marca. No chyba, że zabolało osobiście?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam, skandaliczna sytuacja, już drugi sezon wszyscy się duszą w upalny dzień, nie można otworzyć okna, duszność i brak tlenu. Czy Poczta czeka z naprawą okna i drzwi, albo instalację klimatyzacji na ofiary, w skutek niedotlenienia?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

To jesteś Jasia czy misiaczek? Wiem.... jesteś amebą! Twoje IP jest widoczne matole. Poszukaj w tej paczce lepiej rozumu a nie słownika.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

hejoo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...