Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 2

Personel olewa Klientów (1) Horrendalne kolejki, jedno okienko czynne, a damy na zapleczu spokojnie... podatnik UP 53 ul.Obroncow Wybrzeza 53, (7) Skarga na zepsute okno ktore nie mozna uchylic w czasie dusznosci.Brak tlenu,... Danuta, lat 70 Paczka priorytetowa z 6.3.2018 = nie doszla nawet 8.3.br.do Elblaga (1) 6.3.2018 wyslalam przez Was paczke priorytetowa nr (00) 2 5900773 3 86913824... Danuta Jonatowska
Obsługa pod psem, omijać szerokim łukiem (1) Omijać szerokim łukiem tą placówkę, chyba że ktoś ma urlop i lubi marnować... matrix Nieuprzejma obsługa (1) Zdecydowałam się napisać net-opinię gdyż moja cierpliwość absolutnie się... A. gorąco ODRADZAM kontakt telefoniczny (1) W dniu dzisiejszym starałem się dodzwonić do Urzędu pocztowego. W godz.... Tomek Polecam! Najlepsza i najszybsza poczta w mieście! (1) Jak to z Urzędami pocztowymi bywa każdy wie - raz jest gorzej, raz jest źle... Krzysztof absurdalne godziny otwarcia (2) Czynne od 11.00 do 18.00 a w soboty zamknięte! Placówka, która jest wroga... skazana na pocztę Tragedia (2) Obsługa fatalna. Olbrzymie kolejki. Nieczynne okienka. Brak słów Klient Wyjątkowo obrzydliwa placówka (1) Od lipca 1980 roku jest to niestety mój rejon. Jeśli nie muszę korzystam z... Ewa W PORAŻKA < ŻENADA < WSTYD (1) Brak oceny 0 !!! ZERO !!! i tylko dlatego jedynki . Obsługa jak ma poszukać... Marek J czas to pieniądz ,,,, dla pracowników (1) średnia czasu wyczekiwania ,,,40 minuttttt godziny rewelacyjne i kolejki... bi WIELKA POMYŁKA!!! (1) Postanowiłam zacząć od oceny na stronie internetowej, aczkolwiek zamierzam... Katarzna SIESTRA - opinia (1) żEBY ODEBRAC PRZESYłKę DLA NAżYCZONEJ KTORA LEZALA W SZPITALU PO OPERACJI... SIESTRA