absurdalne godziny otwarcia

Czynne od 11.00 do 18.00 a w soboty zamknięte!
Placówka, która jest wroga klientom, nie dość że głupio ogranicza godziny otwarcia to jeszcze w tych co pracuje nie sposób cokolwiek załatwić szybko bo często jedno okienko otwarte a kolejka wiecznie sięga chodnika przed pocztą. Człowiek pracujący nie ma szans dostać się na pocztę ani rano ani wieczorem ani w sobotę i co z tego że są inne placówki otwarte dłużej skoro ludzie mają awizo do odebrania przesyłki. Najbardziej wkurza to, że jestem skazana na tę placówkę bo tu mieszkam i tu otrzymuję listy polecone. Kiedy sama coś kupuję w necie to muszę przepłacać i zamawiać kurierem, żeby unikać tej poczty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: absurdalne godziny otwarcia

W zupełności się zgadzam, do tego należy też dodać fatalną obsługę, nadęte panie za okienkiem z nastawieniem 'siedzę tu za karę'. Ja też mieszkam w rejonie tej poczty ale zmieniłam na UP przy Opolskiej, co prawda muszę się trochę przespacerować ale co za profesjonalna obsługa! Panie uprzejme, a co najważniejsze wszystko idzie sprawnie, nawet gdy jest kolejka. List polecony nadany w UP na Obr. Wybrzeża dochodzi do adresata po 4 dniach!!! Ten sam list nadany na Opolskiej jest najpóźniej 3 dnia na miejscu, zaznaczam że, nie priorytet. ODRADZAM stanowczo tą pseudo-pocztę na Obrońców, ruszają się jak muchy w smole!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0