USC zdjęcia

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny czy posiadacie może zdjęcia wnętrz urzędu cywilnego w Zaku i Pałacu Opatów.
niestet nigdzie w necie nie znalazłam, sama tez nie mogę się pofatygować.

z góry dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: USC zdjęcia

nie mam zdjęć, ale ciemno bierz Pałac Opatów, to najpiękniejsza sala ślubów jaka widziałam w życiu!!!!!

Ja tam biorę ślub 19 sierpnia, polecam !!!!

Zak jest sredni- bralam tam slub w grudniu i jakos tak malo uroczyscie bylo. Tasmowka. Choc to nie umniejsza przezyc zwiazanych ze slubem :-) A Palac Opatow jest piekny. Sama nie moglam tam brac slubu, bo oni raz w miesiacu tylko organizuja, ale Beata81 ma racje- bierz w ciemno.

dzięki dziewczyny, pewnie wybiorę Pałac Opatów - zreszta będę miała blisko do Dworu Oliwskiego.
z jakim wyprzedzeniem rezerwowałyście termin w Pałacu?

Sale w Żaku są piekne, ale tam jest fabryka ślubów. Wiem bo całe lato przperacowałam obok, w piątki nie dawało się nic zrobić, był jeden wielki młyn, para za parą i tłumy gości.

ja się dogadałam eby wcześniej zarezerwować termin, ale normalnie nie potrzebujesz więcej niż pół roku,
wniosek składasz w USC i tam rezerwujesz mówiżc gdzie chcesz wziąć ślub, a nie w Pałacu.
A ha, najważniejsze: W Pałacu Opatów nie udzielają ślubów w każdą sobotę, tylko w jedną w miesiącu, i to oni ustalają która to będzie sobota.
Proponuję, najpierw dowiedz się kiedy w danym miesiącu udzielają ślubów i pod tą datę organizuj wszystko, a nie odwrotnie.
Wiem że w czerwcu będzie to 24-ty, a w sierpniu 19-ty, w sprawie innych miesięcy zadzwoń do nich i zapytaj.
pozdrawiam

ja jeszcze dodam ze w Palacu Opatow niestety ale tez jest fabryka slubow... A szkoda, boi troche psuje to cały efekt, aczkolwiek sam ślub oddawany jest bardzo uroczyscie. sala jest pzrepiekna i jest z niej wspanialy widok na caly ogrod oliwski. My nie bralismy tez sali z szampanem po slubie. zaprosilismy wszystkich do ogrodu przed Pałac.

jeszcze raz dzięki
ze względów estetycznych wybrałabym Pałac, za względów sentymentalnych Żaka, sama już nie wiem....
pewnie wszystko będzie zależało od wolnych terminów

pozdrawiam