Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam Sylwia Usg (1) Profesjonalne wykonanie usg polecam zdecydowanie Agnieszka Super (1) Szybki termin, fachowe podejście. Polecam Sebastian
Usg brzucha dziecka (1) Bardzo polecam, wszystko sprawnie, w miłej atmosferze. Profesjonalna obsługa Magda szybko za rozsądna cene (1) polecam , wszystkim. badanie praktycznie od ręki za rozsądna cenę, Andrzej Bravo! (1) Szybko i sprawnie. Zdjęcie panoramiczne w ręku po 20 minutach. Szkoda, że na... Margarita USG głowy (1) Bardzo miła obsługa , rzetelne badanie z dodatkowymi informacjami. Idealnie... Marek Usg (1) Pełen profesjonalizm! Dr. Kujawa bardzo spokojnie i rzetelnie podchodzi do... Hania USG (1) Bardzo profesjonalnie wykonane badanie. Mimo, iż lekarz przyjmował do... Kasia bardzo zadowolona mama i synek :) (1) wczoraj zadzwoniłam, by umówić syna (3,5 r.ż.) na pilne usg. Na szczęście... H&T Opinia (1) Serdecznie polecam usługi Centrum Diagnoson. Lekarz konkretny, wnikliwy i z... Marta Polecam. Sami lekarze z tak zwanego powołania (1) Diagnostyka na bardzo wysokim poziomie! Lekarze z powołania. Łukasz Bardzo szybko, sprawnie i miło. (1) Polecam wszystkim. Katarzyna Boniecka Profesjonalizm i miła atmosfera (1) Najlepsza klinika z jakiej mieliśmy okazję korzystać – profesjonalna w każdym... Adam Usg (1) Bardzo miła obsługa.Byłam mile zaskoczona jak pani z rejestracji powiedziała... Małgorzata Bardzo profesjonalnie (1) Polecam dla osób z dzieckiem, wszystko łącznie z kącikiem dla dzieci na... Emilia Usg Bioderek u niemowlaka (1) Wizyta przebiegła w miłej atmosferze, zarówno lekarz jak i personel bardzo... Maria Usg (1) Super, prfesjonalna i miła obsługa. Wizyta odbyła sie o umówionej godzinie.... Dorota Polecam! (1) Bardzo szybko i sprawnie, profesjonalna obsługa. BetiKa profesjonalnie, szybko (1) Pełen profesjonalizm, krótki czas oczekiwania na wizytę, byłam już 2... monika