Profesjonalnie (1) Polecam, miła obsługa, szybki termin, pan doktor skrupulatny i rzeczowy. Kamila B. Diagnoson USG (1) bardzo pofesjonalna Bardzo profesjonalna placówka. Krótkie terminy... Alina USG (1) Lekarz rozmawia z pacjentem i nawiązuje kontakt wzrokowy :-) Gorąco polecam. Patrycja
Polecam! (1) Empatyczni lekarze, wszystko na czas. Pełen profesjonalizm! Monika Nie polecam (1) Pani obsługująca RTG bardzo nieuprzejma,widać że nie lubi swojej pracy. Nie... Aga Zachwycona (1) Serdecznie polecam, ze skierowaniem więc ceny nie oceniam, ale jeden telefon... Anna USG dzieci (1) Byłam w Diagnoson na USG z dwójka moich synów,USG było wykonywane... Martyna Więcej takich profesjonaknych miejsc (1) Szybko, sprawnie, na czas, czyściutko, bardzo kompetentna wizyta u lekarza.... JoAnna Centrum USG (1) Bardzo polecam Centrum Usg Diagnoson. Pan doktor Jarosław Kujawa jest... Ambra Usg (1) Miło,profesjonalnie i dogodne terminy . Iwona Polecam (1) Bardzo sympatyczne badanie, szybka, sprawna i profesjonalna obsługa, miła... Piotr opinia (1) wszystko co się dzieje w tej firmie jest bardzo profesjonalne Andrzej Perzanowski Świetnie (1) Robiłam tam USG wielokrotnie. Czasem prywatnie, czasem przez NFZ zawsze... MHJ szybko, miło i kompetentnie! (1) Trafiliśmy tutaj z powodu potrzeby pilnej konsultacji u 2-letniego synka.... Magdalena Sprawne badanie USG (1) Czas oczekiwania na badanie USG bardzo krótki, możliwość wyboru dogodnego... Pacjentka bm (1) Miła i profesjonalna obsługa, punktualność w odniesieniu do umówionej godziny. Bogdan Godny polecenia gabinet (1) Byłam na badaniu USG jamy brzusznej u doktora Kujawy i serdecznie polecam... Daria USG bioderek dla niemowląt (1) Bardzo miła i przyjemna obsługa. Lekkie opóźnienie ale przecież to zdarza się... Kinga Usg brzuszka dziecka (1) Bardzo jesteśmy zadowoleni z wykonanej usługi. Wszyscy bardzo mili o... Kasia Polecam (1) Profesjonalna i miła obsługa, bardzo wysoka jakość usług. Do tego wygodny... AK