Niestety odradzam (1) Do pani doktor chodziłam z polecenia innego lekarza przez kilka lat i... Maria porażka i niekompetencja (1) Pani doktor serwuje opisy w formie powieści , z których nic nie wynika.Jej... Tomasz Super :-) (1) Byłam już kilka razy u pani doktor , wiadomo przed badaniem człowiek cały w... Żaneta
Podziękowania za profesjonalizm (1) Chciałabym podziękować Bartłomiejowi Rawskiemu za profesjonalizm świadczonych... Gabriela TYLKO DIAGNOSON !!! (1) Wreszcie poczułam się jak pacjent I kategorii:) PEŁNY Profesjonalizm bez... Anna W. Polecam i dziekuję p. dr Mariuszowi Kujawie (1) Jeśli ktoś oczekuje profesjonalnego podejścia do pacjenta to polecam p. dr... Anka Podziękowania dla Bartłomieja Rawskiego (1) Piszę w imieniu mojej babci (84 l.), która prosiła abym umieściła... Teresa Stanowczo odradzam (1) Byliśmy na usg z niemowlęciem. Niedbale i w pośpiechu zrobione usg wykazało... Anna Podziękowanie za profesjonalizm ! (1) Chciałabym w ten sposób podziękować dr Rawskiemu za komplementarne i... Teresa ok (1) Badanie nieinwazyjne. Dziecko nieprzestraszone, a zadowolone. Rzetelna... gość USG (1) Bardzo krótki czas oczekiwania, nie było też problemu z przełożeniem wizyty... Kasia USG bioderek,mózgowia i jamy brzusznej u dziecka (1) Bardzo krótki czas oczekiwania, profesjonalna i miła obsługa . Jestem... Beata Heimowska USG brzucha u dziecka (1) Profesjonalna, kompetentna i bardzo miła obsługa . Lekarz ludzki i naprawdę... Ola USG jamy brzusznej u dziecka Polecam (1) Jestem zadowolona podejściem lekarza do dziecka, czasem oczekiwania i... Barbara Polecam (1) Usg płuc u 4 letniego dziecka przeprowadzone szybko i fachowo. Polecam Lordgd Przychodnia godna polecenia (1) Po raz kolejny odwiedziliśmy z dzieckiem przychodnię DIAGNOSON. Jak zwykle... Andrzej Godny polecenia (1) Chciałabym serdecznie podziękować za badanie oraz poradę Bartłomiejowi... Wdzięczny pacjent Ocena (1) Obsluga profesjonalna . Czas oczekiwania na przyjecie jeden dzień. Wojtek To się nazywa obsługa :) (1) Witam . Pragnę tym wpisem gorąco podziękować Panu doktorowi , Marcinowi... Marcin Kamka Nie polecam dr Ostrowskiej (1) Nie polecam Dr Ostrowskiej. Lekarz bardzo niesympatyczny, mało profesjonalny,... Anna