Wspaniali lekarze, doskonała jakość usług (1) Jestem bardzo zadowolona z tej placówki, wielokrotnie korzystałam z różnych... Kamila Polecam!!!!!!😀😀😀😀😀😀 (1) Pania Dr.Podgorczyk znam od ponad 20 lat.znalazla mi zmiany w piersi polecila... Dorota Benlamlih Diagnoson (1) Polecam, szybko i profesjonalnie. Ceny mogłyby być niższe. Może jakieś zniżki... Dominik
Świetna diagnostyka (1) Dr Mariusz Kujawa - to specjalista wysokiej klasy, bardzo dokladnie wykonuje... Ewa Centrum godne polecenia !!! (1) Super, Bardzo dobra obsługa. Króciutko czekałam na termin. Pani w... Anna OK (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości usług medycznych MM OK (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości usług medycznych MM POLECAM USG JAMY BRZUSZNEJ U DZIECKA (1) Wizyta juz nastepneg dnia po rejestracji Bardzo szczegolowe badanie, lekarz... Anna Pełen profesjonalizm (1) Ogromny profesjonalizm i jeszcze większa cierpliwość w stosunku do małych... Ula Diagnosan (1) Polecam , fachowo i komfortowo alamys Niestety odradzam (1) Do pani doktor chodziłam z polecenia innego lekarza przez kilka lat i... Maria porażka i niekompetencja (1) Pani doktor serwuje opisy w formie powieści , z których nic nie wynika.Jej... Tomasz Super :-) (1) Byłam już kilka razy u pani doktor , wiadomo przed badaniem człowiek cały w... Żaneta Podziękowania za profesjonalizm (1) Chciałabym podziękować Bartłomiejowi Rawskiemu za profesjonalizm świadczonych... Gabriela TYLKO DIAGNOSON !!! (1) Wreszcie poczułam się jak pacjent I kategorii:) PEŁNY Profesjonalizm bez... Anna W. Polecam i dziekuję p. dr Mariuszowi Kujawie (1) Jeśli ktoś oczekuje profesjonalnego podejścia do pacjenta to polecam p. dr... Anka Podziękowania dla Bartłomieja Rawskiego (1) Piszę w imieniu mojej babci (84 l.), która prosiła abym umieściła... Teresa Stanowczo odradzam (1) Byliśmy na usg z niemowlęciem. Niedbale i w pośpiechu zrobione usg wykazało... Anna Podziękowanie za profesjonalizm ! (1) Chciałabym w ten sposób podziękować dr Rawskiemu za komplementarne i... Teresa ok (1) Badanie nieinwazyjne. Dziecko nieprzestraszone, a zadowolone. Rzetelna... gość