USG (1) Bardzo krótki czas oczekiwania, nie było też problemu z przełożeniem wizyty... Kasia USG bioderek,mózgowia i jamy brzusznej u dziecka (1) Bardzo krótki czas oczekiwania, profesjonalna i miła obsługa . Jestem... Beata Heimowska USG brzucha u dziecka (1) Profesjonalna, kompetentna i bardzo miła obsługa . Lekarz ludzki i naprawdę... Ola
USG jamy brzusznej u dziecka Polecam (1) Jestem zadowolona podejściem lekarza do dziecka, czasem oczekiwania i... Barbara Polecam (1) Usg płuc u 4 letniego dziecka przeprowadzone szybko i fachowo. Polecam Lordgd Przychodnia godna polecenia (1) Po raz kolejny odwiedziliśmy z dzieckiem przychodnię DIAGNOSON. Jak zwykle... Andrzej Godny polecenia (1) Chciałabym serdecznie podziękować za badanie oraz poradę Bartłomiejowi... Wdzięczny pacjent Ocena (1) Obsluga profesjonalna . Czas oczekiwania na przyjecie jeden dzień. Wojtek To się nazywa obsługa :) (1) Witam . Pragnę tym wpisem gorąco podziękować Panu doktorowi , Marcinowi... Marcin Kamka Nie polecam dr Ostrowskiej (1) Nie polecam Dr Ostrowskiej. Lekarz bardzo niesympatyczny, mało profesjonalny,... Anna Usg (1) Krotki czas oczekiwania, profesjonalna i miła obsługa, o świetnym podejściu... Mama Zadowolona (1) Bardzo miła obsługa. Profesjonalne podejście. Ewelina usg dziecka (2) Usg jamy brzusznej dziecka wykonane profesjonalnie i dokładnie. Pan doktor,... anna Super !!!!!! Bardzo polecam !!!!! Super !!!!! (1) Bardzo polecam! super sprzęt! lekarze bardzo rzetelni z bardzo dobrym... EDYTA Super, bardzo dobra jakość świadczonych uslug (1) Z usług lekarzy przyjmujących w Diagnosonie korzystałam kilkukrotnie. Zarówno... Anetadebowczyk USG Bioderek (1) Centrum diagnostyki godne polecenia! Chociaz 120 zl za 5 minutowe badanie to... A. K Sympatyczny i miły (2) Bardzo dobry specjalista. Sympatyczny i miły, bardzo dobry diagnosta.... Daria Pozytywnie oceniam (1) Gabinet rtg wyposażony w standardzie europejskim, kompetentna i miła... Zibi zdecydowanie NIE polecam (1) Pani doktor zdecydowanie przereklamowana, bardzo droga, ale co najgorsze... Zofia Dąbrowska super (1) Fachowość, rzetelność, wspaniale podejscie do pacjenta jest nie do... mama Ani