Paw - opinia (1) Pani dr. Komorowska cudowny lekarz. Prawdziwa profesjonalistka, ładna i... Paw usg dzieci, echo serca dorosłych - na medal (1) Korzystamy z usług medycznych tej placówki całą rodziną. Milo, kameralnie,... ewelina Polecam (1) Jestem stałą, zadowoloną klientką DIAGNOSONU. Zespół kompetentnych lekarzy,... Anna
Monika - opinia (1) w Diagnoson Centrum Medycznym byłam pierwszy raz.Jestem bardzo... Monika EL - opinia (1) Moja opinia dotyczy pierwszej wizyty w Centrum Medycznym Diagnoson i badania... EL Usg mięśnia (1) Wszystko szybko i rzeczowo. Polecam Krzysztof Mariusz Kujawa - polecam (2) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Robiłam tam usg u moich dzieci (3 i 5... Bogusia z Gdańska Wszystko wporządku (2) bardzo doby lekarz specjalizujący się w badaniu USG - dosłownie można... Jacek pelen profesjonalizm (1) Wspaniali specjalisci, mila i profesjonalna obsluga. W pelni polecam! maria1987 Wspaniałe miejsce (1) Korzystam z usług centrum od października. Najpierw synek miał wykonane... Justyna pełen profesjonalizm (1) Bardzo miła obsługa. Mój dentysta był zadowolony ze zdjęcia, które jak ocenił... Janek Polecam -jest tam fajnie i robia szczegolowe zdjecia RTG (1) Polecam bo fajna atmosfera i bardzo sympatyczna Pani robiąca fotki Twoich... Asia odradzam (1) nic sie nie odzywa,ogolnie nie kontaktowy i nic nie tlumaczy.zdecydowanie... Adrian usg (2) Bardzo dobry pan doktor, jestem zadowolona z badania usg. Trwało bardzo... bearka POLECAM!!!!! (1) Byłam pierwszy raz na wizycie,bylo super:)))) Pani Doktor jest... ANIA Mieszane uczucia .. (1) Treść opinii: Mieszane uczucia Osobiście nie skorzystam kolejny raz z usług... Paweł W ramach odpowiedzialności zbiorwej (1) Radiolog to lekarz. A lekarz pajacujący podczas zabiegu USG tarczycy i piersi... M Profesjonalistka (1) Pani dr dysponuje nie tylko świetnym sprzętem, ale też ogromną wiedzą. W... Ala polecam (1) dwa dni temu mialam wykonane usg kolana, opis bardzo dokladny, doktor... zosia Dokładność i zaangażowanie (1) Dobry sprzęt, dokładność, zaangażowanie. Zdecydowanie polecam DD