pełen profesjonalizm (1) Bardzo miła obsługa. Mój dentysta był zadowolony ze zdjęcia, które jak ocenił... Janek Polecam -jest tam fajnie i robia szczegolowe zdjecia RTG (1) Polecam bo fajna atmosfera i bardzo sympatyczna Pani robiąca fotki Twoich... Asia odradzam (1) nic sie nie odzywa,ogolnie nie kontaktowy i nic nie tlumaczy.zdecydowanie... Adrian
usg (2) Bardzo dobry pan doktor, jestem zadowolona z badania usg. Trwało bardzo... bearka POLECAM!!!!! (1) Byłam pierwszy raz na wizycie,bylo super:)))) Pani Doktor jest... ANIA Mieszane uczucia .. (1) Treść opinii: Mieszane uczucia Osobiście nie skorzystam kolejny raz z usług... Paweł W ramach odpowiedzialności zbiorwej (1) Radiolog to lekarz. A lekarz pajacujący podczas zabiegu USG tarczycy i piersi... M Profesjonalistka (1) Pani dr dysponuje nie tylko świetnym sprzętem, ale też ogromną wiedzą. W... Ala polecam (1) dwa dni temu mialam wykonane usg kolana, opis bardzo dokladny, doktor... zosia Dokładność i zaangażowanie (1) Dobry sprzęt, dokładność, zaangażowanie. Zdecydowanie polecam DD Polecam (1) Gabinety w których lekarze poswięcają się pacjentowi. Obsługa na najwyższym... Stefan Starwars (1) Robiłem niedawno rtg całej szczęki w gabinecie na Dmowskiego i jestem w... Wojtek śmiało polecam!!! (1) Dałam 5pkt jako ocenę ogólną bo poza dość długim czasie /15min/spędzonym na... Karolina TRAGEDIA ! (1) Rezonans magnetyczny za 500 zł, na wyniki badan czekam już 12 dni, pani z... klient Lekarz z powołania, ogromna wiedza, doświadczenie i pasja (1) Pani doktor jest osobą empatyczną, a badania USG wykonuje niezwykle... Monika Polecam! (1) Chciałam na forum bardzo podziękować za dzisiejsze spotkanie w gabinecie rtg... Asia z Gdyni e-rtg rentgen stomatologiczny (1) Polecam wszystkim.Bardzo miłe podejście do klijenta.Bardzo krótki czas... KRZYSZTOF super (1) BARDZO MIŁA OBSŁUGA.CZEKAŁEM NA ZDJĘCIE NIECAŁE 10 MINUT.ZDJĘCIE NAJWYSZEJ... NIKO POWIINI ZMIENIĆ OBSŁUGĘ (2) Popieram pozostałe opinie,jedna pani z obslugi,w ciemnych wlosach powinna... pacjentka Przecietnie (1) Wszystko byloby dobrze?gdyby nie fakt ze na opis czeka sie bardzo dlugo...jak... Mirek