Opinia (1) Panie z recepcji opryskiliwe,pan technik zajęty rozmową z kolega przez całe... Dorota Lidia - opinia (3) Profesjonalne podejście do pacjenta, wyczerpujące odpowiedzi na ewentualne... Lidia niezadowolona - opinia (1) nie jestem zadowolona z obsługi. lekarz który mnie badał bardzo dziwny nie... niezadowolona
mala - opinia (1) Czysto ładnie przyjemnie. Obsługa może średnia ale nie najgorsza . Wiem że... mala Godny polecenia (1) Regularnie kontroluję stan zdrowia u Pana Doktora i życzyłabym sobie, aby... Zuzanna Zielińska kiepsko (2) Sądziłem,że płacąć niemałą kasę za usługę będzie to wyższy poziom usług.... STEF fatalna obsługa (1) Gburowaty technik pozwalający sobie na teksty poniżej poziomu, którego można... M Pani dr. to lekarz z powołania (1) Po badaniu mam 100% pewność, że to co widziała Pani dr. lub nie jest stanem... ILKA profesjonalizm (1) Bardzo sympatyczna, konkretna osoba. Ciepła, życzliwa i chętnie odpowiada na... pacjentka super (2) byłam u wielu lekarzy na badaniu USG. Przez 26 lat przynajmniej raz w roku... teresa Gorąco polecam! (1) Wyjątkowo miła atmosfera, profesjonalnie wykonane badanie, szczegółowe... Michał B. śpieszący sie p.... (1) zła diagdnoiza. niekompleksowe potraktowanie problemu, nie dostałąm zdjec... maria M - opinia (1) Kompetentna, rzeczowa-warta polecenia! M gosia - opinia (1) co do samego badania, pielęgniarki i lekarza to bez zarzutu, sympatyczni i... gosia