Anna - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa, jednak wielki pośpiech w gabinecie sprawił, że... Anna Pacjentka - opinia (1) Dr Jakuba Wiśniewskiego polecam z całego serca! Nie tylko zrobił usg płuc... Pacjentka Beata Liszewska - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem wizyty u Pana doktora . Przemiły z dużą wiedzą... Beata Liszewska
Anna Kalinowska - opinia (2) W dniu 20.01 byłam u dok. Matheisel - badanie neurologiczne 3 letniej... Anna Kalinowska Mama Asi - opinia (1) Jestem pod wrażeniem chęci pomocy pacjentowi. Bardzo rzeczowy Człowiek, pyta,... Mama Asi Mama Ignasia - opinia (1) Bardzo polecam, P. Doktor ma ogromną wiedzę. Jest konkretny,rzeczowy i uprzejmy. Mama Ignasia Małgorzta - opinia (1) Super lekarz;) podejście ekstra;) polecamy !! Małgorzta E - opinia (1) Umówiona wizyta z dzieckiem zostala najpierw potwierdzona, a potem na godzinę... E Katarzyna - opinia (1) Jestem zachwycona tym miejscem. Córka dostała skierowanie na USG brzucha i... Katarzyna Katarzyna - opinia (1) Rewelacyjny lekarz! Wspaniałe podejście do dzieci, poczucie humoru, podczas... Katarzyna Rodzice K - opinia (1) Profesjonalne podejście do małego pacjenta:) dr Jakub Wiśniewski specjalista... Rodzice K Gabriela - opinia (1) Świetny sprzęt i lekarze. Dzięki nim zostały wcześnie wykryte guzy tarczycy.... Gabriela Specjalista jakich mało (1) Gorąco polecam dr Wiśniewski to specjalista jakich mało, rzetelny i... Rodzice Kacperka Kamila - opinia (1) Miła obsługa ,jednak odpowiedź dr. Kujawy niesatysfakcjonująca . Nie... Kamila Szczerze polecam!!! (1) Bardzo dobry specjalista, z super podejściem do dziecka. Pan doktor wszystko... Bardzo polecam (1) Byłyśmy z córką na usg brzucha. Dziecko zostało dokładnie przebadane, moje... Mama i corka Gorąco polecam (1) Pan Dr Wiśniewski jest wybitnym specjalistą w swojej dziedzinie z genialnym... Magda Polecam (1) Nasze rodzinne nowe miejsce na badania USG. dr Wiśniewski-wspaniały. Natalia USG (1) Miejsce bardzo godne polecenia. Alicja Serdecznie polecam (2) Profesjonalne,indywidualne podejscie do pacjenta,wyczerpujace informacje oraz... Oksana Mardofel