Kamila - opinia (1) Miła obsługa ,jednak odpowiedź dr. Kujawy niesatysfakcjonująca . Nie... Kamila Szczerze polecam!!! (1) Bardzo dobry specjalista, z super podejściem do dziecka. Pan doktor wszystko... Bardzo polecam (1) Byłyśmy z córką na usg brzucha. Dziecko zostało dokładnie przebadane, moje... Mama i corka
Gorąco polecam (1) Pan Dr Wiśniewski jest wybitnym specjalistą w swojej dziedzinie z genialnym... Magda Polecam (1) Nasze rodzinne nowe miejsce na badania USG. dr Wiśniewski-wspaniały. Natalia USG (1) Miejsce bardzo godne polecenia. Alicja Serdecznie polecam (2) Profesjonalne,indywidualne podejscie do pacjenta,wyczerpujace informacje oraz... Oksana Mardofel Serdecznie polecam (1) Byłam w tej placówce kilkukrotne. Czas oczekiwania na badania bardzo mnie... Karola Świetny człowiek i diagnosta (1) Pan Doktor robił USG naszemu synkowi. To bardzo mądry i życzliwy lekarz, ze... Justyna MD Wspaniała! (1) Pani radiolog jest dokładną i dociekliwą osobą - bardzo starannie i uważnie... Pacjentka Polecam - profesjonalizm i szybki termin. (1) Dwukrotnie korzystalam z usług radiologicznych. Raz z niemowlęciem i raz... Marcelina Świetnie i profesjonalnie (1) Bardzo profesjonalna prawcownia z bardzo miłym personelem. Szybko i... Zosia Wizyta u endokrynologa z dzieckiem (1) Wizyta u endokrynologa pani Doktor Sztengierskiej przebiegła bardzo miło,... Emiia Bardzo dobra opinia (1) W trakcie badania lekarz drobiazgowo objaśnił każdą wykonywaną czynność... Hanna W. Badanie usg. (1) Jako pacjentką jestem bardzo zadowolona ze sposobu podejścia do... Wanda Zall Polecam (1) Doceniam profesjonalizm i podejście do pacjenta. B.K Kompleksowe USG noworodka (1) Na badaniu byłam ze swoim 3 tygodniowym synkiem. Pan doktor miły, uprzejmy,... Magda Usg dziecka (1) Lekarz wykonujacy badanie mojemu dziecku wykazal sie swietnym podejsciem do... Anna Diagnoson (1) Bardzo dobrzy specjaliści ,miła obsługa. MagdalenaBichowska ZADOWOLONY klient (1) wszystko na jak najlepszym poziomie ,,pełny profesjonalizm,,z całego serca... Maciej