USG stawów biodrowych

Temat dostępny też na forum: Suchanino Rodzina i dziecko
Witam, czy zna ktoś przychodnię w Gdańsku gdzie zrobię na NFZ za darmo USG stawów biodrowych u noworodka?Jestem z Suchanina, najlepiej gdyby to było gdzieś w pobliżu.
Na Suchaninie badanie takie jest odpłatne :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: USG stawów biodrowych

bardzo trudno o dobrego specjalistę który dobrze zrobi usg dziecku i dobrze je odczyta, dlatego najczęściej badania są płatne. ja wiem ze to wydatek takie prywatne badanie ale lepiej nie oszczędzać - jedną z najlepszych specjalistów od USG dzieci , polecaną prze rodziców i lekarzy - jest dr Maria Wyszomirska. przyjmuje w budynku Solidarnosci koło zieleniaka - prywatnie

mogę również polecić ortopedę Piotra Sieliwończyka, zajmuje się tylko bioderkami.

namiar: http://www.trojmiasto.pl/Piotr-Sieliwonczyk-o928.html

niestety gabinet prywatny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja również polecam dr Sieliwończyka

ja tez polecam dr.wyszomiska z zieleniaka,baadanie kompleksowe-usg mozgowia,j.brzusznej,jaderek, bioderek cena 150zł, to nie drogol ja za samo usg mozgowia w innym miejscu zaplacilam 100zł

Ja robiłam na NFZ na Wałowej,bo moja przychodnia od czerwca nie ma podpisanej umowy z funduszem na takie badania.Zadzwoniłam i termin miałam na za tydzień.Lekarz bardzo dokładnie wszystko sprawdził i zaprosił za 4 miesiące już bez skierowania na kontrolę.
Też chcieliśmy iść prywatnie,ale znajoma nam poleciła właśnie Wałową.

jestem już zapisana na kilka wizyt prywatnie. USG stawów chciałabym zrobić na NFZ. Niestety, człowiek płaci podwójne ubezpieczenia( pracodawca oraz własna działalność) a trzeba chodzić prywatnie. Ciągle słyszę ,że gdzieś nie podpisali kontraktu...w jakim kraju my żyjemy!!!

Ja robiłam na NFZ w Swissmedzie. Czas oczekiwania na wizytę - góra 2 tyg. Bardzo fajny lekarz. Podaję linka http://www.swissmed.com.pl/pl,przychodnia-jaskowa-dolina,127

na nfz to napewno na wałowej i w przychodni na mysliwskiej

w Eter Medzie, ale trzeba mieć skierowanie

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (28 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

przedszkole "Zielona Dolina" na Jasieniu (6 odpowiedzi)

Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi opiniami na temat tego przedszkola? Jak personel, warunki,...

dr Marek Dawicki ginekolog (31 odpowiedzi)

czy ktoś zna? jakie opinie? pracuje m.in. w inviccie. dziękuję za opinie