UWAGA ALKOHOL W CONTRASCIE !!!

UWAGA!!! WÓDKA W CONTRASCIE nalewają jakąś lewą wódke do drinków oszukują również na piwie poprosiłem lecha a dostałem ambera po smaku to sie wyczuje barman sie jeszcze zarzekał ze to lech następne piwo juz wlał lecha chyba zauważył ze nie jestem tak mocno pijany w drinkach zabijaja smak wódki dodatkami np.tabasco ale tą wódke co wlewają to poprostu jakis chłam jeden kieliszek wypiłem i sie pochorowałem a w smaku jak ruska OSTRZEGAM UWAŻAJCIE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: UWAGA ALKOHOL W CONTRASCIE !!!

UWAGA! TY nie byleś przy barze tylko w kiblu! I piłeś z pisuaru ! OSTRZEGAM TO MOŻE BYĆ SZKODLIWE!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

co za bzdura...
pracuję w gastronomii i powiem ci tak : Contrast ma podpisaną umowę z browarem...ale nie Amber. Gdyby sprzedawał ambera zamiast marek browaru , z ktorym jest zwiazany umowa to to stracilby bardzo intratny kontrakt. Kontrakt wart deuzo wiecej niz to ile mozna "przyciac" na podmianie piwa.\
Nie pisz wiec takich bzdur bo szkalujesz uczciwych ludzi.
To jest wlasnie problem netu - mozna pisac glupoty bez zadnych konsekwencji.. :-(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Echin, najlpeij zrobisz jak nie będziesz pił w ogóle. Bo Ci alkohol mózg przeżarł.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

niech mi może ktoś z Was jeszcze powie, że piwo smakuje tam jak piwo? gratuluje bolsa! to jedna z najlepszych wódek obecnie...ale na squotach chyba, no i zeby brac za flaszke 87,50? to zwyczajnie kpina za cos takiego.
barmanom polecam przećwiczyć robienie wściekłych psów: Panowie, kolejność, względnie sposób, proporcje i tak dalej...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Darku chętnie bym ciebie zobaczyła tam za barem skoro taki spec z ciebie. Czemu cie tam jeszcze nie ma?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0