UWAGA !!! Grabowska Firma Montażowa 'GFM' !!!

Działająca na terenie Gdańska.
Żadnych z prawdziwego zdarzenia monterów nie widziałem sama zbieranina pijackich mord. Warszawski oddział bije rekordy, a jeśli o warunki chodzi podobnie wygląda w kurniku o 6 zaczynasz, a o 21 kończysz bo auta trzeba ręcznie ładować, a płaconą masz dniówke obóz totalny tak to już jest jak Cię rzucają po odziałach GFM-u syf i malaria nie daj się wciągnąć =\ Wyjazdy za granice bez umów/kontraktów, a na miejscu się okazuje lipa straszna wiem bo doświadczyłem tego w Niemczech / Stocznia Rostock =\ Więc jak komuś odpowiadają takie warunki to niech się zatrudnia =| Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: UWAGA !!! Grabowska Firma Montażowa 'GFM' !!!

Główny organizator Rafał to nieudacznik totalny. Ręcznie ładowane auta, brak sztaplarki, szybko - szybko,i średniowiecze normalnie. Nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

OPINIA Grabowska Firma Montażowa 'GFM' !!!

Organizator Rafał totalna pipa nic nie potrafi normalnie załatwić, mota się strasznie, brak sztaplarki co wiąże się z ręcznym załadunkiem, przenoszenie materiału z jednego miejsca na drugie normalnie Ruskie Disco Polo =\
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

OPINIA Grabowska Firma Montażowa 'GFM' !!!

Umowy najpierw zlecenie, a po 3-4 miesiącach na czas określony. Więc szału nie ma =\
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: OPINIA Grabowska Firma Montażowa 'GFM' !!!

daj jeszcze więcej komentów z tego samego ip
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Własny biznes - jak się reklamować? (187 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Życie za granicą to też nie bajka... (51 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...