UWAGA NA FIRMĘ PROMOPACK
Zleciłam budowę domu f-mie Promopack.Uważam,że P.Prezesi tej firmy to ignoranci i tupeciarze.Ich bezczelność nie zna granic.Niekończące się spory,reklamacje to codzienność.Spór o złe wykonanie ,nieterminowość,użycie złych materiałów,wykonanie prac niezgodnie z projektem zmuszona byłam wywalczyć w sądzie.Obecnie po 7 latach od zakończenia budowy zgłosiłam reklamację na pokrycie dachu osiką,gdyż w dachu jest 28 dziur wielkości piłki tenisowej ,którre wydrążyły otwóry aż do folii wewnetrznej.Reklamacja złożona 2 m-ce temu.Pan Adam tzw "Prezes" przyjechal po m-cu zobaczył i stwierdził że reklamacja jest zasadna i wymaga natychmiastowej naprawy.I tak do dziś pozostało echo.Nie odbiera telefonów,nie naprawia dachu i milczy.Muszę ponownie procesować się w sądzie,gdyż jesień i zima blisko.Ciekawa jestem jak się zachowa firma jak pewnego dnia zjawię się w firmie z rodziną i zamieszkam w domu modelowym w Miszewku bo dach mi sie zawalil?Uważam a mam ku temu powody,że Promopack to firma BUBEL.Uważajcie