UWAGA NA FIRMĘ PROMOPACK

Temat dostępny też na forum: Promopack
Zleciłam budowę domu f-mie Promopack.Uważam,że P.Prezesi tej firmy to ignoranci i tupeciarze.Ich bezczelność nie zna granic.Niekończące się spory,reklamacje to codzienność.Spór o złe wykonanie ,nieterminowość,użycie złych materiałów,wykonanie prac niezgodnie z projektem zmuszona byłam wywalczyć w sądzie.Obecnie po 7 latach od zakończenia budowy zgłosiłam reklamację na pokrycie dachu osiką,gdyż w dachu jest 28 dziur wielkości piłki tenisowej ,którre wydrążyły otwóry aż do folii wewnetrznej.Reklamacja złożona 2 m-ce temu.Pan Adam tzw "Prezes" przyjechal po m-cu zobaczył i stwierdził że reklamacja jest zasadna i wymaga natychmiastowej naprawy.I tak do dziś pozostało echo.Nie odbiera telefonów,nie naprawia dachu i milczy.Muszę ponownie procesować się w sądzie,gdyż jesień i zima blisko.Ciekawa jestem jak się zachowa firma jak pewnego dnia zjawię się w firmie z rodziną i zamieszkam w domu modelowym w Miszewku bo dach mi sie zawalil?Uważam a mam ku temu powody,że Promopack to firma BUBEL.Uważajcie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: UWAGA NA FIRMĘ PROMOPACK

ZGADZAM SIE ..TO OSZUSCI KANCIAZE I WYZYKIWACZE..A DO TEGO NIE WYWIAZUJA SIE Z UMOWIONEJ ROBOTY I TERMINOW...OSZUKUJA ZAROWNO KLIJENTOW JAK I PRACOWNIKOW...UWAGA NA TA FIRME
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

my z tą firmą mamy sprawę w sądzie, wszystko co nasi poprzednicy napisali na tym forum to prawda!!!!! uważajcie i omijajcie szerokim łukiem. umowę podpisaliśmy w 2007 a do dziś firma nie zakończyła budowy!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam nadzieję,że w końcu wszyscy poszkodowani spotkamy się i uzgodnimy aby oddać do Sądu wspólny pozew przeciwko działaniom tej Firmy.Przecierz ona działa ze szkodą dla nas inwestorów.Jestem do dyspozycji i włączam się do tego typu działań.Po moich wpisach i interwencjach po 5 m-cach panowie tzw"prezesi"uznali za zasadne wymianę dachu i naprawę niedoróbek sprzed 7 lat.Cóż z tego jak i tej pracy nie dokończyli i sobie poszli......Mija kolejne 7 m-cy i ich nie ma a nasz dach to jedno dziurawe sito.Zgroza.Oddaję sprawę do Sądu o odszkodowanie za całośc budynku..mam ich dosyć jak i sporów i błagań i tego domu.Jeśli macie chęci to zapraszam do wspólnej obrony przeciwko tej z****nej firmie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry wieczór,

można prosić o kontakt na mail madisonc@wp.pl? Planujemy podpisać umowę z ta firmą. Chętnie zasięgnę opinii na jej temat.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oni chyba upadli juz wkoncu ale bylo slychac od miesiecy ze cos niehalo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prazesi zniknęli z rynku z pieniędzmi klientów i pracowników.
Uwaga!!! Działają pod innym szyldem!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chcecie wiedzieć jak budował Promopack, to zajrzyjcie na stronę www. kuprzestrodze.com.pl. Więcej nie trzeba, by mieć pełny obraz sytuacji. Osób w podobnej sytuacji, w całej Polsce są dziesiątki

Re: UWAGA NA FIRMĘ PROMOPACK,drew-group elewacje system

teraz zmienili nazwe drew-group lub elewacje system to ci sami oszusci uwazajcie na nich pracujesz i nie dostajesz wynagrodzenia oszukali nas wiele osob i dalej szukaja frajerow teraz ludzi do Gdanska przy szlifowaniu i malowaniu desek

wykonastwo

Wykonamy wszystkie budowy które zaczął prompack i których nie skończył. Zrealizujemy kazdy budynek budowany w tym stylu. wiecej info pod nr tel 608 382 745
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0