Beata Bednarz - ocena (1) Firma Tromar realizowała budowę domu jednorodzinnego całorocznego w Rewie... Beata Bednarz Ola - opinia (1) Polecam ogromnie. Pan Marcin ma doświadczenie i wie jak szybko i sprawnie... Ola Marcelina - opinia (1) Gorąco polecam! Pan Marcin jest konkretny i dokładny. Szybki i łatwy kontakt.... Marcelina
Jan - opinia (1) Domek był wybudowany dość szybko. Nie sądziłam, że tak szybko może powstać.... Jan Maciej Robczewski - opinia (1) Stan deweloperski bez zastrzeżeń. Wykonują wszystkie instalacje zgodnie z... Maciej Robczewski Zadaszenie (1) Konkretna, rzetelna firma. Fachowe doradztwo, mili monterzy znający się na... Tomasz Polecam wszystkim tych fachowców! (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi, profesjonalne wykonanie, kultura... Mirosław Polecam (1) ​Niestety na mojej budowie jedna z niewielu profesjonalnych firm, z czystym... Jacek Went Taras - Gdynia Redłowo polecam !!!!! (1) Polecam. Taras sprawdza sie już kolejny sezon. Marek G. wiata przyścienna (1) Wiata wykonana profesjonalnie i w przystępnej cenie. Taras, dzięki drewnianej... Alicja Zadaszenie do samochodu (1) Miła obsługa, termin oczekiwania też dobry ale najlepsze to szybki montaż,... Marek Polecam! (1) Łatwo się dogadać i porządne wykończenie, Polecam! Łukasz Wiata (1) Profesjonalnie, szybko i w przystępnej cenie. Wielki plus za jakość drewna! Dariusz Wiata wolnostojąca (1) Firma wykonała mi wiatę wolnostojącą w Gdańsku. Jestem zadowolony z usługi.... zieluts Misiek39 - opinia (1) Właśnie wykonali mi zadaszenie tarasu panelami z poliwęglanu litego Fastlock... Misiek39 UWAGA NA FIRMĘ PROMOPACK (10) Zleciłam budowę domu f-mie Promopack.Uważam,że P.Prezesi tej firmy to... Aleksandra usługa i jakość (1) Polecam firmę jako solidną w jakości wykonywanej usługi jak i sprzedaży... Lukasz Zdecydowanie odradzam!! (7) Zdecydowanie odradzam współpracę z firmą KBS Gliwa Sp. z o.o. Nie potrafią... Marek Uczciwa i profesjonalna firma (1) Polecam Dom-Let wszystkim osobom, które zamierzają budować drewniany dom. Na... ola Zdecydowanie odradzam i przestrzegam (1) Zdecydowanie odradzam i przestrzegam. Jestem jednym z wielu poszkodowanych... Marek