UWAGA! Unikaj VECTRY!!! PORAŻKA!!!
HAHAHA!!! po prostu MASAKRA!!! dlaczego korzystam z "usług" o ile tak to można nazwać?! bo muszę! mają wyłączność na moim osiedlu, poprzez skaszanionego dewelopera, który oszukał ludzi i spakował manatki!!! Jeżeli chcesz żeby ktoś poprawił Ci humor swoim KOMPLETNYM BRAKIEM KOMPETENCJI? dzwoń do Vectry!!!! Kontakt z Vectra?! jedynie formularz, działający do D....i kontakt telefoniczny z konsultantem! zero kontaktu z jakąkolwiek osobą poza konsultantem, notoryczne rozłączanie się podczas rozmowy, przyjęte już za normę! podczas podpisywania umowy przez tel wszystko ładnie i pięknie, a na fakturze, dodatkowo telefon domowy!! na reklamacje mają oczywiście 30 dni!!!
Ludzie - strzeżcie się jak tylko możecie!!!!!!! NIE POLECAM i NIE POPEŁNIAJCIE TEGO SAMEGO BŁEDU CO JA!!!
a teraz do VECTRY -> proszę sobie darować odpisywanie poniżej mojej wiadomości formułek, że mogę podesłać info na maila....mojego info macie tyle że pewnie jak dzwonię to się na czerwono wyświetlam!!! ZDradzę jeden szczegół, nie zostawię tego w ten sposób, dziś biorę się za pisanie skarg do wszystkich możliwych instytucji oraz waszych pracowników!!!
Ludzie - strzeżcie się jak tylko możecie!!!!!!! NIE POLECAM i NIE POPEŁNIAJCIE TEGO SAMEGO BŁEDU CO JA!!!
a teraz do VECTRY -> proszę sobie darować odpisywanie poniżej mojej wiadomości formułek, że mogę podesłać info na maila....mojego info macie tyle że pewnie jak dzwonię to się na czerwono wyświetlam!!! ZDradzę jeden szczegół, nie zostawię tego w ten sposób, dziś biorę się za pisanie skarg do wszystkich możliwych instytucji oraz waszych pracowników!!!