UWAGA! fałszywe info o RENUSZU

Temat dostępny też na forum: Wesele
Ktos sie podszywa pod klienta Renusza. Pewnie pani wlascicielka, chce naprawic swoje morale. Te wszystkie opinie sie kupy nie trzymają. NIGDY NIE ORGANIZUJCIE WESEL W RENUSZU.!!! Chyba, ze nie zalezy Wam na udanej imprezie i nie zalezy Wam czy sie najecie wstydu czy nie!

Bylem, widzialem co sie wydarzylo. MAKABRA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: UWAGA! fałszywe info o RENUSZU

Prawda, święta prawda!!!!!!!!!!!

Ja i moja żona nie poszywamy pod nikogo!!!!!!!!!!!!!
Gdybyśmy to robili to nie podawalibyśmy swoich imion i nazwiska.
Wszystko jest do sprawdzenia, jak ktoś nie wierzy to wyślę mu skan aktu ślubu, lub co tam chce by uwiarygodnić sprawę.
Pozdrawiam wszystkich niedowiarków i ich klakierów ....

Michał Czajkowski

Pięknie mój drogi, pięknie...Ciekawe jak byś śpiewał, jakby dzień Twojego śluby został zmieniony w najbardziej nieprzyjemny dzień w twoim życiu...Wierz mi, że gdyby takie sytuacje jak opisują na forum ludzie nie miały miejsca, to nikomy nawet na myśl by nie przyszło zmyślać coś takiego. Tym bardziej, że nie do pomyślenia jest fakt, że płaci się za wesele grube pieniądze, a właściciele potrafią wywinąć taki numer!!!
Pozdrawiam.

Inne tematy z forum

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!