UWAGA na ofertę GROUPON'a to nie jest pełen kurs OWD

Oferta OWD na Grouponie obejmuje tylko część kursu OWD - trzeba dopłacić za wody otwarte . Zajęcia basenowe to skandal - nie wykonano samodzielnego montowania sprzętu i balastu , kontroli KOKOS , PIVOT'a z inflatorem i ustnie , ściągania sprzętu na powierzchni i pod wodą , HOVER'a , CESA'y ,usuwania skurczu , napełniania BCD ustnie ( gdy jeden z kursantów chciał wykonać to ćwiczenie instruktor zabronił mu tego ) - to wszystko wymaga PADI , 2 godziny czekania przy basenie nie robiąc nic . Zajęcia teoretyczne to książka i film do domu , przychodzisz jedynie na testy , czekasz po 2 godziny na rozdanie testu , aby rozwiązać go w 5-10 min. , wysłuchiwanie co master Tomasz myśli o świecie i innych ludziach . Co na to PADI ? Na szczęście przeniosłem się do innego ośrodka .
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: UWAGA na ofertę GROUPON'a to nie jest pełen kurs OWD

Panie Romanie,

Wydaje mi się, że na zajęciach basenowych (15.07) wykorzystaliśmy czas pod wodą na maksa i przez te 2,5h pod wodą zrobiliśmy tyle ćwiczeń, że nikt z załogi już nie miał sił na następne.

Robię właśnie OWD w Argonaucie, po Pana słownictwie odnoszę wrażenie, że zna się Pan na rzeczy! nawet aż za bardzo jak na początkującego kursanta OWD - proszę mi powiedzieć czym są te wszystkie Hover'y, Cesa'y, Pivot'y i Kokos'y?

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 21

A Pan t naczytal sie broszurek i chcialby wszystko przerobic w ciagu jednego wejscia do wody...?Troche realizmu i odpowiedzialnosci Panie Zawodowcu...i POKORY wobec wody...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

Do wszystkich. Takie rażące naruszenia należy zgłośić do działu QA (kontrola jakości i przestrzegania standardów PADI) oraz po zakonczonej certyfikacji sumiennie wypełnić formularz kontroli jakości (dostarczany na maila chyba że sie nie poda adresu przy certfikacji a od bieżącego roku powinien być wpisany mail kursanta przy każdej certyfikacji). Co do treści oferty grupon jeżeli nie została zrealizowana zgodnie z opisem także należy zgłosić temat do grupona-w takim wypadku mogą naołyżyć karę finansową
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Też chciałem skorzystać z tej oferty ale naszczęście najpierw zadzwoniłem. Osoba organizująca kurs nie chciała odpowiedzieć na żadne pytania dotyczące terminów, ewentualnych dopłat. Pan z którym rozmawiałem był bardzo niemiły i odrazu zrecygnowałem. Dowiedziałem się jedynie, że wszystko jest dkładnie opisane w ofercie a ja muszę być inteligentny inaczej skoro nic nie rozumiem.
Teraz rozumiem to jego rozdrażnienie po pytaniach o termin kursu i organizacje zajęć.
Kurs zrobiłem w innej szkole, gdzie było miło i rzeczowo. KOKOS, HOVER, CESA, PIVOT itd. to podstawy, których się nauczyliśmy i ćwiczyliśmy wielokrotnie!! Omijajcie ich z daleka.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja też korzystałem z oferty Argonaut na gruponie i nie zagłębiajac sie w szczegóły tez nie polecam. Czułem się oszukany.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

A naiwni nadal sądzą, że za pół ceny na Gruponie dostaną to, za co inni płacą dwa razy tyle...Jasne, w Lotto też co tydzień ktoś wygrywa - próbujcie dalej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Własciciel wulgarny,nie miły!Zadajac mu pytanie kiedy sa wolne terminy na kurs to uslyszalam "prosze zadzwonic do BOGA", naprawde takiej bezczelnosci jeszcze nigdy nie slyszalam, nie polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0