UWAGA oszukuja klientow
Zanioslam ponad 2 tygodnie temu laptopa do tegoz serwisu z powodu braku aktywnowsci kursora na ekranie. Odpowiedz o stanie komputera miala byc na drugi dzien, była po tygodniu. Zostalam poinformowana ,ze do wymiany jest twardy dysk- 300zl (netto bo tak podaja ceny...!) i nalezy na nowo wgrac system Windows 200 zł. Z uwagi na wysoki koszt postanowilam nie naprawiac...Dla pewnosci zanioslam komputer do innego serwisu. Okazalo sie, ze twardy dysk nie jest zepsuty! system windows rowniez prawidlowo dziala! a kursor nie chodzil poniewaz mialam podlaczona ladowarke w domu o innej mocy!chcce zauwazyc, ze z drugiego serwisu dzwoniono do mnie ze u nich kursor dziala i jest wszystko ok, w zwiazku z tym nie zaplacilam nic w innym serwisie,kupilam tylko ladowarke i wszytsko gra!@!!!ATOM SERVIS na ciagnal by mnie na koszta min. 500 zl. !!!! zalozylby nowy twardy dysk do mojego komputera a moj uzywany w dobrym stanie by sprzedal.....oprocz tego poprostu nie znaja sie na naprawie...kaptopow napewno!!!!!!!!!! NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!