!!! UWAGA !!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Z racji tej,że na forum weselnym pojawiła się osoba o niku "Nefretete421" informuję,że JA Nefretete23 mam wytłuszczony nik i JA to JA :).W razie jakichkolwiek wątpliwości zapraszam na priva.

Nef

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: !!! UWAGA !!!

no fajnie Nefretete, ale musze Cie zapytac kim jestes, ze praktycznie na kazdy watek piszesz takie ciekawe rzeczy i tyle drogocennych informacji zamieszczasz?? czym sie zajmujesz? moze pracujesz w policji czy jak??
pozdrawiam

Bo Nefretetka to jest tajnos agentos z sovieckos wywiados. ewentualnos z mexikanos kawalieros:)

Pudło :)

Hahahaha,ale mnie rozbawiłeś/łaś Ktosiu :))
Nie nie jestem z KGB,ani z CBŚ :) Poprostu sprawując pewną funkcję na forum i muszę spisywać się jak najlepiej.A posiadając pewne informacje czemu nie dzielić się tym z innymi.
Też ślubuję w tym roku i wiem jak to jest i znam sytuację forumowiczów z weselnika,więc....dowiaduję się pewnych rzeczy,mam kontakt z różnymi ludzmi i wyszukuję informacje które mogą się przydać pozostałym czytającym.
Bardzo się cieszę,że ktoś docenia moją pracę na forum i jestem bardzo wdzięczna :)
Pozdrawiam.....

Jestem tu aby pomagać innym :)

A kogo to obchodzi??? Ta informacja nie ma nic wspólnego z tym forum!!!

Nef, komus podoba tez sie ten nick. to nic nowego powtarzajace sie nicki. po to sa cyferki i inne znaczki, zeby odroznic osobe o podobnym nicku, a wlasciwie te nicki.

wlasciwie uzycie nica nefretete ma kardynalne znaczenie dla tego forum !!!!!
nef jest tu moderatorem .
moje propozycje dla drugiej nefretete to : 1.# Anukis - żona Chnuma, matka Satis //2.Bastet - bogini miłości, płodności i domu, czczona pod postacią kota albo kobiety z głową kota//3.Hathor - bogini nieba, miłości i radości, patronka muzyki i tańca, uosobienie Wielkiej Macierzy, , , czczona w całym Egipcie od najdawniejszych czasów, jej główna świątynia znajdowała się w Denderze //.4.Heket - bogini pomagająca kobietom w czasie porodu, //5.Izyda - władczyni nieba i ziemi, żona Ozyrysa, matka Horusa; utożsamiana później z grecką Demeter//7.Maat (Mayet) - bogini ładu, porządku, prawa i sprawiedliwości, córka Re, żona Tota, przedstawiana jako kobieta ze strusim piórem na głowie,//8.# Mut - żona Amona, wyobrażana z głową sępa
# Nechbet - bogini przedstawiana z rozpostartymi skrzydłami, pełniła kilka funkcji w różnych kultach, występowała jako żona Hapi, protektorka Górnego Egiptu, a głównie jego władców, w kulcie słonecznym występowała jako córka Re i jego prawe oko,
# Neftyda - siostra Izydy
# Neit - bogini wyobrażana z czerwoną koroną Donego Egiptu na głowie, matka Tefnut
# Nut (Neuht) - bogini nieba, przedstawiana jako kobieta wygięta w łuk, na kształt sklepienia niebieskiego, rozpostarta nad swym bratem Gebem, córka Szu,
9.Toeris //
10.Tefnut

to chyba wiekszosc zenskich bostw starozytnego egiptu - jest w czym wybierac

Poza tym....wszystkim moderatorom forum niki się wytłuszczają :)
Dzięku Userku za komentarz :)

Spoko :)Fajnie że komuś też się podoba Nefretete.Dałam tak informację w razie czego,aby nie było numerów jak sprzed kilku miesięcy :)