UWAZAJCIE NA KSIEZNICZKI

Dosc czesto zagladałam do Jozefa ,bo miejsce jest ciekawe, piwo zywe i kot behemot super. Ale po oststnich dwoch wizytach nie bede tam zagldac.Chcac zamowic podeszlam do baru, gdzie nie bylo nikogo. obsluga palila na zewnatrz gdy podeszlam, i poprosilam czy ktos moze przyjsc uslyszlam ,ze musza skonczyc Palic! i czeklam jeszce dobre kilka minut na nie!W ta sobote probowalam zamowic piwo,ale pani zmienila rolke i powiedzila,ze nei wolno jej stresowac ,bo nie za dobrze jej idzie. Gdy po wypiciu jednego piwa poprosilam kelnerke o przyniesienie drugiego piwa zrobila obrazona mine i piwanie dostalam. Kelnerki uwazaja sie tam za sopocka boheme i atrakcje i zapomniaja z,e ich zadaniem jest zbieranie i realizowanie zamowien. klient nie bardzo liczy sie w tym pubie. Nie sa to tylko moje opinie. Dobre kelnerki przeniosly sie do ...i gdzie bylam wczoraj bardzo mile obsluzona. mam nadziej,ze moj apel jakos dotrze do menagera klubu jozef k ,bo szkoda takiego fajnego miejsca.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: UWAZAJCIE NA KSIEZNICZKI

Chcąc wyjaśnić całą sytuację prosze o kontakt na maila kontakt@jozefk.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakby nie mogła poczekać 5 minut

Kto tu się zachowuje jak księżniczka?. Tyle razy byłem w tej knajpie i wszystko było jak należy. Ale jeśli ktoś chce się do czegoś przyczepić to pewnie zawsze się coś znajdzie. Polecam tę kawiarnię, tym bardziej, że nie pali się w środku. A tej "damie" co tu komentuje i się żali polecam wizytę u terapeuty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Jakby nie mogła poczekać 5 minut

Przykro pisać, ale również zostałem w podobny opryskliwy sposób potraktowany przez personel, rozumiem można mieć gorszy dzień, ale to nie zwalnia z podstawowych zasad kultury - tym bardziej w pracy! Na szczęście wybór lokali w trójmieście jest spory.pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Jakby nie mogła poczekać 5 minut

Mam wrażenie,że izabela i jarosław to ta sama osoba :)))))))
Bardzo lubię Józefa K. Panie tam pracujące - bardzo miłe i naturalne. Może nie służalczo uprzejme i przemiło pierdzące jak w niektórych bardziej komercyjnych i bezdusznych lokalach. A pani Izabeli vel Jarosław życzę więcej dystansu do siebie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2