Zakaz wstępu z lodami (1) Nie polecam, fatalna obsluga już od wejścia. A. nie polecam (1) W sezonie letnim zdarzyła się następująca sytuacja. Szklanka, w której... M. Klimat swietny, obsluga pozostawia troche do zyczenia (1) Godziny przedpoludniowe. W lokalu kilku klientow. Nikt nie czeka przy barze.... klient intruz
Wszystko śmierdzi stęchlizną. Beznadziejna obsługa. (1) Zdecydowanie nie polecam. Byłam tam po raz pierwszy i ostatni. Obsługa... Paulina Magiczna miejscówka (1) Z rezerwacją i stolikiem później żadnych problemów, muzyka nienarzucająca... Klaudi Magiczne miejsce (1) Wczoraj pierwszy raz odwiedziłam Józefa K i był to magiczny pierwszy raz!... Magda Prostactwo i chamstwo! (2) Mężczyzna, który jest kimś w rodzaju ochroniarza okazał się być prostakiem i... Osiemnastolatka Niestety nie jest to już ten sam jozef k. który był w Sopocie (1) Wystrój bardzo zbliżony do tego, który był poprzednio, ale tutaj nie wygląda... hopla Smutne (2) Jak moza było go przenieść do Gdańska przeciez to jest porażka, napewno to... zasmucony klient MEGA MIEJSCÓWA (1) Ogólnie powiem tak... Najbardziej klimatyczne miejsce, w jakim byłam. Bez... Marcelina To miejsce to dzieło sztuki! (1) Polecam. Bo nie ma w Sopocie lepszej kawiarni :). Wszystkie Julki i Młode... smarkaty artysta :) (1) Cudownie! M. woow (1) To miejsce to czysta magia! Zero komercji, 100% oryginalności! Karol Super Atmosfera! (1) Polecam super atmosfera kreowana przez niebanalny wystrój i bardzo fajną... Marek Justyna - opinia (1) Super miejsce! Bardzo polecam! Justyna Pola - opinia (1) Miejsce inne niż wszystkie. :) Zawsze będę wracać... Pola Wybitnie (5) Muszę przyznać, że oczarowało mnie to miejsce, z pewnąścią będę tam wracać... ripsime Zakochana (2) Uwielbiam takie miejsce jak Cafe Józef. Zakochałam się od pierwszego... Ada- Kambodża Józef K. (1) Mój ulubiony zakątek, gdzie można napić się kawy lub herbaty, albo i piwa..... metzengerstein Super klimat (1) Niesamowity klimat, super muzyka, totalnie inny świat niż ten który jest obok... Varen