NIgdy więcej (1) Nee dość że drożej od dwóch najtańszych taxi w gdańsku to jeszcze przyjechał... paulina Zrobiła się lipa (2) Teraz jeszcze kasują zanim wsiądziesz do auta. Przejazd tą sama stałą trasą... Grzegorz Nie polecam pierwszy i ostatni raz jechałem (1) W aplikacji pokazywało stawkę za przejazd zaspa - Sopot PKP 15-18 zł po... Robert
Drogo (1) Hmmm gdzie nie rusze tam cena porownywalna z taksowką.. chyba mija się to z... Iza Strasznie podrożało ostatnimi czasy (2) Korzystałem kilkukrotnie ale wczorajszy kurs to jakaś kpina... Od jakiegoś... Dejw srednio na 3 (2) pierwszy i chyba ostatni raz , jak dla mnie TAXI jest nie do zastapienia .... mateusz Niskie ceny i kod promocyjny (1) Bardzo dobre ceny, wygodne zamawianie i wygodna płatność. Trzeba mieć... Kasia Uber Trójmasto - polecam (4) Korzystałam wczoraj i szczerze polecam. Jedyny problem jest z dostępnościa... Magda Super!! (1) Dzięki Uberowi nie spóźniłem się dzisiaj do pracy, super sprawa, mega wygoda.... Wiktor Niby ok ale.... (1) Aplikacja super. Metoda zamawiania też git. No ale... Po podwyżce cen wcale... Marian Jestem naprawdę zadowolony! (1) Aplikacja bajeczna - przejrzysta i prosta w użyciu. Nie trzeba nigdzie... Marcin Elegancko (1) Jestem w szoku jak dobra alternatywa jest uber :) polecam wszystkim , a... nihasa Profesjonalka (2) Aplikacja daje radę niestety polityka firmy zarządzającej jest okrutna dla... Eryk Szybko i za darmo (1) Witam , dziś skorzystałem z darmowego przejazdu do 25zł stwierdzam że... Zawiszanin Szybko i za darmo :) (1) Witam , dziś skorzystałem z darmowego przejazdu do 25zł stwierdzam że... Zesasc